Inspiration til påskefrokosten - opskrifter og tilbehør

Honningristede nødder med kanel

Honningristede nødder med kanel

Honningristede nødder er, efter min mening virkelig lækkert. Generelt bare ristede nødder, hvadenten de er salte, søde eller krydret. Jeg har længe haft denne opskrift liggende klar til Jer – helt tilbage fra jul, hvor de ellers gør sig ekstra gældende med kanel. Men altså, efter min mening er kanel bare godt, året rundt.

De er ret lækre bare at gå og snacke lidt af, eller som et kompliment til slikskålen, fredag aften. Nødderne er meget simple at lave og tager ikke mere end 5 minutter. Det er da en hurtig snack, ikke? Portionen her er ikke så stor, men svarer til et fint glas. Du kan med fordel fordoble opskriften, hvis du vil være sikker på at have nok.

Elsker du også kanel, så kig på dette kanelbrød uden mel og raffineret sukker eller kanelsnurrer.

{ Honningristede nødder med kanel }

150 g blandede nødder (fx cashew, pecan, hasselnødder, mandler, valnødder)
1 spsk honning
1 tsk kanel
lille nip salt


Varm en pande op til middel varme. Rist nødderne herpå, til de er lettere gyldne. Når de er ved at  tage farve, tilsættes honning mens du rører rundt kort. Sluk for varmen og drys med kanel og salt, og vend det med rundt.

Hæld nøddeblandingen på et stykke bagepapir og lad dem afkøle, før de kommes på glas.

Honningristede nødder med kanel Honningristede nødder med kanel

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til påskefrokosten - opskrifter og tilbehør