Projekt fermentering #2 - Kombucha

Fuldkornsvafler med et twist af mandel

Sponsoreret indlæg

Hvad er bedre end at starte weekenden-morgenen med sprøde vafler? Jeg vågnede denne morgen, og fik virkelig lyst til vafler med “nutella”. Jeg havde alle ingredienser i køkkenet, så det tog mig ikke mange minutter at få bikset dem sammen. Dagen i dag skal bruges på at arbejde lidt og ellers en gå-tur og kaffedate med en veninde.

Disse vafler er utrolig nemme at lave, og så indeholder de få ingredienser – dog er de ikke så søde, så de kunne også bruges som alternativ til frokost. De er uden tilsat banan, som jeg ellers ofte bruger, da jeg elsker den sødme de tilfører.

Prøv også opskriften på græskarvafler eller bananvafler.

{ Fuldkornsvafler med et twist af mandel , 6 vafler }

4 dl havremælk

2 æg

200 g speltmel (fuldkorn)

1 tsk vaniljepulver

1 håndfuld mandler

1 tsk bagepulver

2 spsk. kokosolie

lille nip salt

Fremgangsmåde:

Blend mælk, kokosolie, salt, vaniljepulver, æg og bagepulver sammen i en blender. Tilsæt derefter mel, mandler og blend det godt til massen er ensartet og uden klumper.
Varm vaffeljernet op og kom 4 spsk dej ind midt på jernet og bag vaflerne i ca. 2-4 minutter til de er lettere gyldne.

Vaflerne spises med det samme ? jeg spiste dem sammen med denne økologiske hasselnøddecreme og jordbærsyltetøj. Velbekomme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt fermentering #2 - Kombucha