Pulled pork sandwich
Kan du lide smagen af barbecue, gris og kål? Ja? så er pulled pork sandwich lige dig! Ligesom de andre opskrifter med pulled pork er der fokus på det smagsspækkede grisekød.
Som dressing til denne skønne sandwich er der en hjemmelavet barbecue der giver noget ekstra guf til ganen. Ligesom i pulled pork burger, er der også i denne sandwich udgave kommet en god portion coleslaw ind, som giver noget sprødhed og lidt lækker cremede fedme. For at bryde det fede og krydret er der frisk fintsnittet kål og syltede agurker i sandwichen. HALLO jeg kunne spise det en gang om måneden, jeg elsker når en sandwich har det hele, og det har dette vidunder. Haps, jeg håber du har lyst til at prøve opskriften!
Pulled pork sandwich
Ingredienser
- 2 stk burgerboller
- 0,5 portion coleslaw
- 400 g pulled pork
- 8 skiver syltede agurker
- 0,5 stk lilla spidskål
- 100 g mayonnaise
Barbecue sauce
- 60 g sirup
- 30 ml eddike
- 1 tsk røget paprika*
- 1 tsk sød paprika*
- 1 tsk cayennepeber
- 1 tsk hvidløgspulver*
Fremgangsmåde
- Lun boller i ovnen.
- Skær dine burgerboller over og smør med fx mayo, ketchup eller barbecue sauce.
- Kom et par skefulde lun pulled pork i, dernæst hjemmelavet coleslaw, 4 syltede agurker og fintsnittet lilla spisdskål. Læg den anden bolle på og servér straks.
- Velbekomme!
Barbecue sauce
- Alle ingredienserne tilsættes en tykbundet gryde med 1 spsk vand. Lad det småsimre i ca. 10 minutter ved medium varme, til du opnår en flot sirupsagtig konsistens.
Prøv også: Pulled pork hot dog.
Opskrift på pulled pork sandwich med rødkål
Som så mange andre opskrifter på hjemmesiden er denne også en dejlig nem opskrift. Lækker mad skal jo ikke nødvendigvis tage lang tid og mange kræfter!
Denne her pulled pork sandwich kan du lave på ganske kort tid og med få simple ingredienser. Du kan lave din egen pulled pork i ovn, men hvis du er i tidsnød kan du købe det færdiglavet – således bruger du også mindre tid i køkkenet. Hvis du i forvejen har almindelig spidskål liggende, kan du bare snitte det helt fint. Ellers synes jeg det er det værd at prøve lilla spidskål, og hvis du ikke kan få fat i det, så bruger du bare rødkål – bare husk at snitte det fint, det er det der gør det lækkert nemlig. Og nemmere at spise 😉
Fremgangsmåden er nem for denne sandwich med pulled pork: Bollerne lunes i ovnen, skæres over, ristet eventuelt en gang på indersiden før de smøres med mayo, ketchup eller barbecue sauce. Men hvis du har tiden, vil jeg klart anbefale dig at lave den nemme barbecue sauce! I en gryde koges alle ingredienserne sammen i 10 minutter, så du får en lækker sauce med smag fra; eddike, sirup, røget paprika, cayennepeber og hvidløgspulver. Anret din pulled pork sandwich med en god portion lun pulled pork, coleslaw, syltede agurker og frisk fintsnittet kål. Velbekomme siger jeg bare!
Sandwich med hjemmelavet pulled pork, coleslaw og bbq
Det her er den bedste smag af hjemmelavet comfort food. Du kan faktisk lave det hele fra bunden. Som beskrevet ovenfor, er der ikke langt mellem dig og den bedste bbq-sauce. Det samme gælder coleslaw, for en knasende sprød og samtidig cremet og lækker coleslaw er essentiel i denne burger. Og så er det endda dejlig nemt at lave hjemmelavet coleslaw. Og du kan naturligvis også købe en færdiglavet coleslaw, hvis du ikke laver det. Men min opskrift er supernemt, så why not?
Hjemmelavet barbecue sauce til pulled pork sandwich
Når du har fulgt opskriften på barbecue saucen, er du allerede halvvejs mod den bedste sandwich! Jeg stemmer for at du kommer masser af barbecue sauce i – spar ikke på det, da pulled pork også kan suge det til sig! Det er virkelig nemt at lave, og du har måske allerede alle ingredienserne i dit køkken, men ellers kan du sagtens købe en færdiglavet.