Parmesanstegte gulerødder

Parmesanstegte gulerødder med kapers

Denne her opskrift bliver man rigtig hurtig, rigtig glad for! De her skønne gulerødder er nemlig det perfekte tilbehør. Guleroden er nemlig en rodfrugt, som man virkelig kan lave en masse forskelligt med. Denne servering med gulerødder er et pragteksemplar. Disse parmesanstegte gulerødder viser netop, hvordan smagen af gulerod i kombination med de rette ingredienser kan blive løftet til en luksus anretning.

Lækre parmesanstegte gulerødder som tilbehør

De stegte gulerødder med parmesan passer fantastisk som tilbehør. Opskriften er nemlig nem at lave, men også fuld af smag. Derfor passer den til det meste, og kan i princippet erstatte kartoflen. Server denne skønne gulerodsanretning til steg, grillmaden, pastaretten eller som forret – præcis som hvis du ville servere kartofler.

Prøv også: Knuste kartofler med hvidløgssmør og parmesan.

Opskrift på stegte gulerødder med parmesan

Det er en dejlig simpel opskrift, lavet på gode råvarer, som tilsammen giver en fantastisk smagsoplevelse. Desuden tager den ikke lang tid at lave, og du kan derfor snildt lave den som tilbehør. Alt du skal bruge er en pande og en kniv. Opskriften er til to personer og kan laves på 10-15 minutter.

Gulerøddernes halveres, steges i olie på en super-varm pande, vendes i smør og herefter parmesan, for afslutningsvis at blive forenet med kapers og citron. Og så har du en smagsbalanceret anretning med parmesanstegte gulerødder.

Parmesanstegte gulerødder med kapers

Parmesanstegte gulerødder 🥕

Parmesanstegte gulerødder er en lækker og nem servering du kan lave som tilbehør til alverdens retter. Prøv opskriften her.
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 2 Personer

Ingredienser

  • 6 stk gulerødder⁠
  • 15 g olivenolie*
  • 15 g smør⁠
  • 20 g parmesan⁠
  • 15 g kapers⁠
  • 1 stk citron⁠
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skyl gulerødderne rigtigt grundigt og halvér dem. ⁠
  • Tag en mellemstor gryde og sæt den på højeste blus. Når panden er varm, tilsættes olie samt gulerødder, og de steges i 2-3 minutter. Skru nu ned på medium varm og tilsæt smørret. Steg yderligere 1-2 minutter. ⁠
  • Tilsæt parmesanen og steg det hele færdigt i ca. 1 minut. ⁠
  • Kom kapers og saften fra citronen ved og smag til med salt og peber.⁠
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Nemt tilbehør med gulerødder

Noget af det bedste ved denne opskrift er, at du formentlig har størstedelen af ingredienserne i dit køkken allerede. Så hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge det lille glas med kapers til – så vil jeg klart anbefale sig at bruge dem i denne skønne stegte gulerodsanretning.

Flere lækre serveringer med gulerod: Honningbagte gulerødder med rosmarin og grillede gulerødder med feta, oliven og tahin.

tilbehør Parmesanstegte gulerødder
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 1007
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments