Grøntsagssmoothie med basilikum og lime

Grøntsagssmoothie med basilikum og lime

Grøntsagssmoothie med basilikum og limeGrøntsagssmoothie med basilikum og lime. Jeps, den er god nok. Der er frisk basilikum i denne smoothie. Er du ikke så hooked på idéen, kan du undlade. Men prøv alligevel at give det et skud – det kan noget!
Som I nok allerede har bemærket, er jeg svært glad for at starte dagen med smoothies. Sådan en grøn powersmoothie til morgenmad, er for mig, en god og hurtig måde lige at få lidt ekstra grøntsager.

GRØNTSAGSSMOOTHIE MED BASILIKUM OG LIME

For tiden har jeg spist en smoothie med blåbær, men da jeg ikke havde flere blåbær på frys måtte jeg undvære. I dag blev det til hvad jeg lige havde liggende. At komme grøntsager i sin smoothie, er helt klart noget man lige skal vænne sig til – det skulle jeg også i starten. Men nu er jeg virkelig blevet glad for det og eksperimentere gerne med forskelligt grønt.
Grøntsagssmoothie med basilikum og lime

SMOOTHIE MED GRØNTSAGER

Det er altid en god måde at få lidt ekstra grønt ind i hverdagen på. Få flere opskrifter på smoothies lige her.

FÅ OPSKRIFT PÅ GRØNTSAGSSMOOTHIE MED BASILIKUM HER:

0 fra 0 stemmer
Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime
SMOOTHIE MED BASILIKUM OG LIME
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Morgenmad, Smoothie
Antal: 2 Skåle
Ingredienser
 • 3 stængler frisk basilikum
 • 1 lille moden banan
 • 3 kugler frossen spinat
 • 3 buketter frossen broccoli
 • 1/2 stk avokado
 • 1 stk lime, saften
 • 1-2 dl plantedrik eller mælk
Sådan gør du
 1. Det hele skal en tur i blenderen og så er der morgenmad på under 5 minutter, dejlig nemt! 

 2. Top med hvad du ønsker - jeg brugte hampefrø og kokoschips. 

 3. Velbekomme.

Grøntsagssmoothie med basilikum og lime

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Per
Gæst

Wow, sikke flotte billeder.

Grøntsagssmoothie med basilikum og limeGrøntsagssmoothie med basilikum og lime. Jeps, den er god nok. Der er frisk basilikum i denne smoothie. Er du ikke så hooked på idéen, kan du undlade. Men prøv alligevel at give det et skud – det kan noget!
Som I nok allerede har bemærket, er jeg svært glad for at starte dagen med smoothies. Sådan en grøn powersmoothie til morgenmad, er for mig, en god og hurtig måde lige at få lidt ekstra grøntsager.

GRØNTSAGSSMOOTHIE MED BASILIKUM OG LIME

For tiden har jeg spist en smoothie med blåbær, men da jeg ikke havde flere blåbær på frys måtte jeg undvære. I dag blev det til hvad jeg lige havde liggende. At komme grøntsager i sin smoothie, er helt klart noget man lige skal vænne sig til – det skulle jeg også i starten. Men nu er jeg virkelig blevet glad for det og eksperimentere gerne med forskelligt grønt.
Grøntsagssmoothie med basilikum og lime

SMOOTHIE MED GRØNTSAGER

Det er altid en god måde at få lidt ekstra grønt ind i hverdagen på. Få flere opskrifter på smoothies lige her.

FÅ OPSKRIFT PÅ GRØNTSAGSSMOOTHIE MED BASILIKUM HER:

0 fra 0 stemmer
Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime
SMOOTHIE MED BASILIKUM OG LIME
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Morgenmad, Smoothie
Antal: 2 Skåle
Ingredienser
 • 3 stængler frisk basilikum
 • 1 lille moden banan
 • 3 kugler frossen spinat
 • 3 buketter frossen broccoli
 • 1/2 stk avokado
 • 1 stk lime, saften
 • 1-2 dl plantedrik eller mælk
Sådan gør du
 1. Det hele skal en tur i blenderen og så er der morgenmad på under 5 minutter, dejlig nemt! 

 2. Top med hvad du ønsker - jeg brugte hampefrø og kokoschips. 

 3. Velbekomme.

Grøntsagssmoothie med basilikum og lime

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Per
Gæst

Wow, sikke flotte billeder.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu