Bruschetta med burrata, tomat og basilikum

Burrata bruschettas

Bruschetta med burrata er en lækker og nem appetizer, der kan serveres til enhver lejlighed. Bruschettaen er en italiensk klassiker, der består af ristet brød, som er gnubbet med hvidløg, og toppet med friske ingredienser – du kender nok den klassiske bruschetta med tomat og basilikum, som er uden ost.

Denne version jeg deler her er med ost, nemlig den lækre cremede burrata, som er denne her friske italiensk ost, der ligner en lille pose fyldt med cremet mozzarella og fløde. Den har en blød tekstur og en mild smag, der passer godt sammen med andre ingredienser. Burrataen komplimentere de friske cherrytomater, det sprøde flute og den aromatiske basilikum med dens bløde og cremet tekstur.

Bruschetta med burrata

Bruschetta med burrata

Lækre bruschetta med burrata og tomat er perfekt til tapas eller starter. Her får du en nem opskrift på bruschetta deluxe.
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 4 Personer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

Bruschetta med burrata

  • 1 stk flute
  • 1 fed hvidløg
  • 24 stk cherrytomater
  • 1 spsk olivenolie*
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie*
  • 1 stk burrata
  • ½ bundt basilikum

Fremgangsmåde

  • Skær flute over i mindre mundrette stykker, og kom brødskiverne i ovnen, på en grill eller brødrister.
  • Kom et fed hvidløg på en gaffel og gnid det mod brødets overflade, og pensl brødene med en god olivenolie.
  • Halver cherrytomaterne, og kom dem på brødene med skærefladen nedad. Pres dem ned mod brødet.
  • Anret brødende på en tallerken eller fad og top med brudstykker af burrata. Top med friske basilikumsblade og krydr med salt og friskkværnet peber.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Nem opskrift på bruschetta med burrata ost

Bruschetta er en klassisk antipasto fra Italien, der normalt består af ristet brød, der er smurt med hvidløg og tomat. Men med tilføjelsen af den lækre og cremede burrata, kan denne enkle ret tage dit måltid til nye højder. Her er min opskrift på en smagfuld og cremet bruschetta med burrata.

For at lave denne bruschetta skal du først riste brødet på begge sider, indtil det er sprødt og gyldent. Imens kan du forberede fyldet ved at halvere tomaterne.

Når brødet er ristet, gnubber du det med et fed hvidløg og hælder lidt olivenolie over det. Herefter kan du fordele tomaterne og bryde burrataen i mindre stykker, så den kan fordeles jævnt på brødet. Til sidt kan du toppe det af med den friske basilikum, salt og peber. Simpelt, nemt og hurtig forret med burrata!

Tip!
Hvis du elsker den cremede ost, kan du finde alle mine opskrifter med burrata her.

Bruschetta med burrata ost

Bruschetta med burrata og cherrytomater

Lav Burrata bruschetta til din næste tapas

Burrata bruschettarne kan serveres som tapas til en hyggelig aften med vennerne eller som en let forret til en middag. Du kan også tilføje ekstra smag ved at tilføje lidt balsamicoeddike eller rødløg til fyldet. Bruschettaen kan også varieres med andre ingredienser, såsom avocado, parmaskinke eller fetaost – mulighederne er mange, og du kan skræddersy bruschettaen efter din egen smag.

Bruschetta med karamelliserede rødløg og feta
Bruschetta med karamelliserede rødløg og feta er en perfekt lille servering til tapas eller som snack. Når først du har lavet dine løg er du godt fra start!
Gå til opskrift
Bruschetta med løg

Bruschetta med burrata er ikke blot en lækker appetizer, men det er også en simpel og hurtig ret at tilberede. Det er en fantastisk måde at imponere dine gæster med en smagfuld og elegant ret uden at bruge for meget tid i køkkenet. Sørg for at vælge de bedste ingredienser af høj kvalitet, såsom friske, solmodne og saftige cherrytomater og en god kvalitet burrata. Med denne opskrift på bruschetta med burrata, tomat og basilikum kan du skabe en smagsoplevelse, som dine gæster vil elske!

Bruschetta med svampe
Bruchetta med svampe er en nem og lækker appetizer, der kan smager så fantastisk. Drys med ost, fx feta, gedeost eller mozzarella.
Gå til opskrift
bruchetta med svampe
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 1007
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments