Bruschetta med karamelliserede rødløg og feta

Bruschetta med karamelliserede rødløg og feta

Bruschetta med karamelliserede rødløg og feta er en skøn servering bestående af ristet brød, som kan serveres som en del af en tapas, anti-pasti, forret eller som en god snack til fx øl eller vin en fredag aften – ja, eller på en hverdagsaften. Det bestemmer du!

Bruschetta er også formidable som en let frokost. Det har jeg selv gjort flere gange, da det virkelig er nemt at lave sådan en tallerken hvis man har et glas hjemmelavede karamelliserede rødløg stående på køl. Det kan jeg godt lide at have, fordi de smager så godt i en gedeost burger, på pizza eller i en pastaret. Der er så mange gode muligheder med de stegte løg.

De sprøde bruschetta er vildt nemme at lave, og kan altså stille den lille sult. Jeg kan kun anbefale dig at prøve opskriften.

Læs også: Svampe bruschetta eller bruschetta med tomat og basilikum for endnu mere inspiration til fyld.

Bruschetta med karamelliserede rødløg

Bruschetta med løg

Bruschetta med karamelliserede rødløg og feta

Hvis du har noget brød i overskud, nogle rødløg liggende og lidt feta på køl – så har du alt du skal bruge for at lave disse bruschetta. Det er faktisk oplagt at bruge daggammelt brød til opskriften, fordi brødet alligevel skal grilles på en pande eller ristet i en brødrister.

På toppen af løg-bruschettaerne pynter jeg af med friskplukket estragon – løg, feta og estragon er nemlig et virkelig godt smagsmatch!

Opskriften på bruschetta med karamelliserede rødløg får du her:

Bruschetta med løg

Bruschetta med karamelliserede rødløg og feta

Bruschetta med karamelliserede rødløg og feta er en perfekt lille servering til tapas eller som snack. Når først du har lavet dine løg er du godt fra start!
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 stk
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Grill brødet på en grillpande i lidt olie eller rist dem på en brødrister.
  • Kom en skefuld karamelliserede rødløg på hver skive og top med smuldret feta. 
  • Pynt af med frisk estragon.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Flere opskrifter med rødløg

Hvis du vil prøve flere opskrifter med rødløg, fordi du elsker dem i retter, så kan jeg anbefale dig min opskrift på løgtærte der er en skøn aftensmad. Derudover er denne græske kartoffelsalat også virkelig god!

Bruschetta med karamelliserede rødløg

Hvis du har lyst, er du velkommen til at følge med på min Instagram profil, hvor jeg hver dag deler en masse madinspiration på nem og god hverdagsmad.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments