Mini galette med spinat, gedeost og pesto

Smoothiebowl med blåbær og spinat

Greenie, smoothiebowl, nicecream eller bare smoothie? Kært barn har mange navne. Navnet er egentlig også ligegyldigt, sålænge indholdet er lækkert, men i dag tillader jeg mig alligevel at kalde den smoothiebowl, da den er i en skål. Faktisk er det jo egentlig en slags (grøntsags)is – en is med sødme, god konsistens også er den fyldt med gode vitaminer, win-win! Det ér altså en så nem måde hvorpå du lige kan få lidt ekstra grønt ind i din hverdag.

Jeg laver som regel altid mine smoothies på slum – medmindre jeg skal dele en opskrift, som nu. Du kan altid opgradere min version med ekstra mængder grønt, som jeg er fortaler for, at man putter ekstra af i. Nedestående smoothie holder mig mæt utrolig længe, 3-4 timer.

{ Smoothiebowl med blåbær og spinat, 1 portion }

1 (frossen) banan
1 dl mandelmælk eller almindelig mælk
1 dl kokosvand (kan undlades og erstattes af mælken)
100 g frossen spinat
En halv avokado
1 dl frosne blåbær
½ tsk vaniljepulver
1 spsk chiafrø


Det hele blendes sammen også kan du nyde det med lige den topping du har lyst til. Jeg brugte vaniljepulver, kokoschips og mandler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini galette med spinat, gedeost og pesto