Efterårssalat med græskar, granatæble og feta

Glutenfrie rødbedevafler

Jeg kan godt lide at forberede mig på mad fronten i perioder, hvis jeg går nogle travle dage i møde. Vafler er ét af de måltider, som jeg aldrig bliver træt af – de kan varieres på så mange måder, både indenfor det søde og salte. I sidste uge eksperimenterede jeg lidt med rødbedevafler, og de blev rigtig gode. Af opskriften fik jeg seks vafler, så jeg havde til et par dage.

Jeg spiser vaflerne til frokost eller aftensmad med salat, avokado, feta og hvad der ellers gemmer sig i skufferne, jeg kan komme på. Jeg kan også finde på at bruge dem som wraps – eller med god fantasi -, sandwichbrød hvor jeg klapper dem sammen.

I stedet for rødbede, kan du også bruge spinat som giver den fineste farve. Prøv at lav dem med/til dine børn – jeg er sikker på de falder i god jord. Også er det en skøn måde at få lidt ekstra grønt på.

{ Rødbedevafler, 6 vafler }

150 g revet rødbede

3 æg

150 g squash

2 dl mælk

1 tsk bagepulver

et nip salt

150 g boghvedemel eller andet groft mel

kokosolie eller smør til stegning

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienser sammen i en blender. Varm vaffeljernet op og smelt kokosolie i vaffeljernet. Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter. Jeg nød min vaffel, toppet med avokao, ruccula, syltede rødløg og feta. Velbekomme.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårssalat med græskar, granatæble og feta