Tacos med pulled pork – mexi style

Tacos med pulled pork og bønner

Denne her opskrift er den perfekte inspiration til hvad du kan bruge dine rester af pulled pork til. Det er en ret som passer perfekt til aftensmad, da den er fyldt med herlige mættende ingredienser og smager skønt, samt er lavet på ingen tid. Denne opskrift på tacos med pulled pork rester er fyldt med hjemmelavede dressinger som guacamole og salsa som gør at disse pulled pork tacos er super saftige og griser – præcis som en vaskeægte tacos skal være.

Hvis du søger inspiration til mexicanske retter er dette en super nem opskrift. Hvis du er mere til det klassiske kan du også prøve at lave tacos med oksekød. Denne opskrift sikre ligeledes en god og sund aftensmad. Du kunne jo også lavet et godt mix, hvis du har tiden til det.

pulled pork tacos

Tacos med pulled pork

Små lækre tacos med en rest af pulled pork, bønner, guacamole, tomater og koriander. Du kan med fordel fordoble portionen, hvis I er mere end to mennesker. Beregn 2-3 tacos pr. person. Du kan se det som inspiration, og selv vælge til eller fra.
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 4 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse10 minutter

Ingredienser

 • 4 stk tacos
 • 200 g pulled pork
 • 0,5 stk agurk
 • 1 dåser kidneybønner
 • 2 stk avocadoer
 • 4 spsk salsa
 • 1 bundt friske koriander
 • 2 stk lime

Fremgangsmåde

 • Pak dine tacos ind i sølvpapir eller bagepair og lun dem i ovenn ved 180°, varmluft i c. 8-10 minutter.
 • Top hver tacos med pulled pork, most avocado, salsa, koriander, agurk og bønner.
 • Servér med lime og evt. Tabasco for ekstra intensitet. Spis med hænderne.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Fyld dine tacos med pulled pork eller hvad du lyster

Det bedste ved tacos er at alle kan lide det. For du kan snildt lade folk sammensætte deres egen, ved at lave en buffet af fyld, hvoraf de kan putte lige hvad de lyster i. Selvfølgelig kan du også klargøre dem selv i køkkenet, så slipper du for en stor opvask af skåle, hvis du bare fylder direkte fra skærebrættet i dine taco. Det skal lige pointeres at denne spises, spises bedst med hænderne! Det er altså bare sådan det er. Det må gerne være snasket, og det skal faktisk helst være så griset at tallerknen er helt sovset til bagefter, så ved du at du har lavet en lækker saftig en.

Jeg snasker mine pulled pork tacos med både hjemmelavet tomatsalsa og guacamole, for det er jo bare to essentielle mexicanske elementer, og derfor skal de uden tvivl i min tacos med pulled pork.

pulled pork tacos inspiration

Opskrift på pulled pork tacos 

Denne opskrift med rester af pulled pork er en madspilds kriger, der kæmper for at bruge alle køleskabets råvarer og samtidig udforske forskellige retter. Du kan også bruge pulled chicken hvis du hellere vil det, så minder det lidt om fajita, hvilket også er mega lækkert.

Jeg elsker at sammensætte og bygge mine tacos op, og for at få gjort det flest gange, og smagt alle smagskombinationerne er jeg glad for at bruge små tacos. Du kan købe små tacos i almindelige supermarkeder som Netto eller SuperBrugsen, og fylde med alt godt fra køleskabet.

Opskriften er nem og du kan få serveret mad for alle dine kære på 10 minutter hvis du bruger en kød-rest. Se det er smart, hurtigt og et skridt nærmere at mindske madspild.

Flere opskrifter med pulled pork

Pulled pork er virkelig en spise som er meget mere end bare den klassiske pulled pork burger. Jeg har samlet alle mine bedste opskrifter med pulled pork, hvor du blandt andet finder en anden opskrift med pulled pork rester, nemlig mexi bowl. Samt er der også en herlig pulled pork sandwich!

Kast dig ud i pulled pork, for det er virkelig lækkert! Velbekomme.

pulled pork tacos

Inspiration til tacos med pulled pork

Tacos med pulled pork
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 990
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments