Stegt squash med rucola og pesto
Her kommer en skøn servering med stegt squash, rucola, grøn pesto og Parmesan. Stegt squash med rucola og pesto er en vidunderlig kombination, som er perfekt som tilbehør til aftensmaden eller med lidt groft brød til.
Stegt squash på panden
Det er utrolig nemt at lave denne servering med stegte squash. Du skal blot skære squashen i grove stykker og stege dem hårdt af på en meget varm pande i lidt olie. Det giver en skøn smag af grill, når de steges af på denne måde.
Flere opskrifter med squash: Prøv disse fine squashroser eller squash galette med parmesan og pinjekerner.
Opskrift på stegt squash med rucola og Parmesan
Efter du har stegt dine squash og de er afkølet, vendes de med en god grøn pesto – jeg bruger en basilikumspesto, og nogle gange en rucolapesto. Begge pestoer smager rigtig dejligt med squash! Derudover har jeg vendt de stegte squash med rucola og masser af citronsaft.
Lige inden servering rive jeg med Parmesan ost på toppen. Det både smager godt og giver lige serveringen det sidste element.
Stegt squash på panden
Ingredienser
- 2 stk squash
- 15 g olivenolie (1 spsk)
- 35 g grøn pesto
- 20 g rucola
- 1 stk citron
- salt og friskkværnet peber
- 20 g Parmesan
Fremgangsmåde
- Skær squashen over på midten og skær den herefter i mindre ukurante stykker. Steg dem hårdt af på en meget varm pande i olivenolie i ca. 2-3 minutter. Kom dem i en skål og lad dem køle af.
- Vend squash sammen med pesto, rucola og saften fra citronen og smag til med salt og peber.
- Riv parmesan på toppen.