Pastasalat med kikærter og persillepesto

Pastasalat med kikærter og persillepesto

Pastasalat med kikærter og persillepestoPASTASALAT MED KIKÆRTER

Denne salat vil være perfekt som tilbehør til et stykke godt kød, men den kan også sagtens spise alene, det gjorde vi. Eftersom min veninde Elisa, og jeg er vilde med feta, tilføjede vi faktisk det til også, men det er ikke en nødvendighed. Det giver bare lige en ekstra lækker cremethed. Feta er godt til alt – dét er vi ret enige om, så det kunne vi ikke undvære. Hæhæ. Er du vild med at bruge kikærter i salater, kan du se nærmere på denne med græskar.

PASTASALAT MED PESTO

Salaten er med fuldkornspasta, men du kan også bruge almindelig hvid pasta. Jeg er bare mest til fuldkorn, rent smagsmæssigt. Fuldkorn har desuden et højere indhold af kostfibre og B-vitamin. Det giver en god mæthedsfornemmelse, er godt for fordøjelse og giver et mere stabilt blodsukker. Kikærtesalaten har vi vendt med pesto. Vi ville gerne afprøve en ny pesto. Istedet for den traditionelle basilikumspesto, kastede vi os ud i en med persille og oliven. Det var super lækkert! Olivenen er ikke gennemtrængende, så du kan sagtens kaste dig ud i den, selvom du ikke er så vild med dem. Alternativt kan du undlade, men prøv endelig.

Pastasalat med kikærter og persillepesto

KIKÆRTESALAT MED PASTA: CREMET PASTASALAT

For at få lidt mere fylde i salaten, tilføjede vi kikærter. Udover det iføre mere mæthed smagte det også dejligt! Det kan varmt anbefales. Portionen er kæmpe, så der også er til madpakken. Vi spiste selv halvdelen af pastasalaten til frokost på studiet næste dag.

FÅ OPSKRIFT PÅ NEM PASTA MED PESTO HER:

5 fra 1 stemme
Pastasalat med kikærter og persillepesto
PASTASALAT MED KIKÆRTER OG PESTO
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
25 min
 
Ret: Aftensmad, Salat
Antal: 4 Personer
Ingredienser
  • 150 g fuldkornspasta, ukogt
  • 1 dåse kikærter
  • 4 stk blommetomater
  • 1 stk avokado
  • 150 g babyspinat
Pesto
  • 1 bundt persille
  • 1 dl olivenolie
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 spsk citronsaft
  • 6 stk store grønne oliven
  • 1 fed hvidløg
Sådan gør du
Pesto
  1. Blend alle ingredienser med en stavblender og smag evt. til med lidt mere salt og peber.

  2. Sæt pastaerne over, således de kan køle af inden de vendes med pestoen senere. 

  3. Fjern kernehuset fra tomaterne og skær dem i tern - det samme med avokado. 

  4. Spinaten og kikærterne skyldes.

  5. Vend derefter pestoen med de resterende ingredienser. 

  6. Velbekomme!

Pastasalat med kikærter og persillepesto

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Pastasalat med kikærter og persillepestoPASTASALAT MED KIKÆRTER

Denne salat vil være perfekt som tilbehør til et stykke godt kød, men den kan også sagtens spise alene, det gjorde vi. Eftersom min veninde Elisa, og jeg er vilde med feta, tilføjede vi faktisk det til også, men det er ikke en nødvendighed. Det giver bare lige en ekstra lækker cremethed. Feta er godt til alt – dét er vi ret enige om, så det kunne vi ikke undvære. Hæhæ. Er du vild med at bruge kikærter i salater, kan du se nærmere på denne med græskar.

PASTASALAT MED PESTO

Salaten er med fuldkornspasta, men du kan også bruge almindelig hvid pasta. Jeg er bare mest til fuldkorn, rent smagsmæssigt. Fuldkorn har desuden et højere indhold af kostfibre og B-vitamin. Det giver en god mæthedsfornemmelse, er godt for fordøjelse og giver et mere stabilt blodsukker. Kikærtesalaten har vi vendt med pesto. Vi ville gerne afprøve en ny pesto. Istedet for den traditionelle basilikumspesto, kastede vi os ud i en med persille og oliven. Det var super lækkert! Olivenen er ikke gennemtrængende, så du kan sagtens kaste dig ud i den, selvom du ikke er så vild med dem. Alternativt kan du undlade, men prøv endelig.

Pastasalat med kikærter og persillepesto

KIKÆRTESALAT MED PASTA: CREMET PASTASALAT

For at få lidt mere fylde i salaten, tilføjede vi kikærter. Udover det iføre mere mæthed smagte det også dejligt! Det kan varmt anbefales. Portionen er kæmpe, så der også er til madpakken. Vi spiste selv halvdelen af pastasalaten til frokost på studiet næste dag.

FÅ OPSKRIFT PÅ NEM PASTA MED PESTO HER:

5 fra 1 stemme
Pastasalat med kikærter og persillepesto
PASTASALAT MED KIKÆRTER OG PESTO
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
25 min
 
Ret: Aftensmad, Salat
Antal: 4 Personer
Ingredienser
  • 150 g fuldkornspasta, ukogt
  • 1 dåse kikærter
  • 4 stk blommetomater
  • 1 stk avokado
  • 150 g babyspinat
Pesto
  • 1 bundt persille
  • 1 dl olivenolie
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 spsk citronsaft
  • 6 stk store grønne oliven
  • 1 fed hvidløg
Sådan gør du
Pesto
  1. Blend alle ingredienser med en stavblender og smag evt. til med lidt mere salt og peber.

  2. Sæt pastaerne over, således de kan køle af inden de vendes med pestoen senere. 

  3. Fjern kernehuset fra tomaterne og skær dem i tern - det samme med avokado. 

  4. Spinaten og kikærterne skyldes.

  5. Vend derefter pestoen med de resterende ingredienser. 

  6. Velbekomme!

Pastasalat med kikærter og persillepesto

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu