Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pastasalat med kikærter og pesto
Denne pastasalat med pesto og spinat er perfekt som tilbehør til et stykke godt kød, til frokost eller på madpakke.
5
fra
3
stemmer
Servings:
4
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredients
150
g
tørret pasta
4
stk
tomater
1
stk
avocado
150
g
frisk spinat
240
g
kogte kikærter
(svarende til 1 dåse)
100
g
feta
Pesto
1
bundt
bredbladet persille
90
g
olivenolie*
50
g
solsikkekerner*
½
stk
citron
6
stk
grønne oliven
1
fed
hvidløg
Køkkenudstyr
Stavblender*
Fremgangsmåde
Pastasalat
Sæt pastaerne over, således de kan køle af inden de vendes med pestoen senere. Følg pakkens anvisning.
Fjern kernehuset fra tomaterne og skær dem i tern - det samme med avocado.
Spinaten og kikærterne skyldes.
Pesto
Blend alle ingredienser med en stavblender og smag evt. til med lidt mere salt og peber.
Vend derefter pestoen med pastasalaten og feta.
Velbekomme.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk