Pasta med mørbrad og svampe i cremet flødesauce

Pasta med mørbrad og svampe i cremet flødesauce

Lækker pasta med mørbrad og svampe i en lækker flødesauce, der er smagt til med purløg! Det er vidunderlig god pastaret med svinemørbrad, der er god på hverdagsaftener, hvor det gerne må gå lidt stærkt med aftensmaden.

Denne pasta med svinemørbrad, svampe og fløde kan du nemlig lave på kun 15 minutter! Det er altså en sand hverdagsfavorit til dig (og mig), som ikke altid gider stå og kokkerer i flere timer.

Cremet pasta med svinemørbrad, svampe og fløde

Denne pasta med svinemørbrad og fløde er dejligt cremet og lækker. Den mætter godt, og jeg kan anbefale at spise en let grøn salat til.

Ud over at pastaretten indeholder champignoner og fløde, er der også små fine frosne ærter, som blot lige skal tø op inden de tilsættes til sidst. Ærterne giver retten lidt friskt og fylde til retten, fordi de ikke koges med, men blot lige kommer i inden servering. Det smager bare så lækkert!

Prøv også: En super lækker opskrift på svinemørbrad a la creme.

Af pasta kan du bruge hvilke som helst tørrede pasta. Jeg foretrækker en som er skruet eller penne, da de kan suge masser af den gode flødesauce til sig.

Opskrift på pasta med mørbrad

Denne pastaret er vildt nem at lave! Du skal blot skære mørbraden i små tern og champignoner i fine skiver. Herefter skal mørbraden samt svampe stege i et par minutter på panden. Fløden tilsættes, dernæst kogt pasta, lidt pastavand og til sidst ærter og purløg.

Pastaretten skal selvfølgelig smages til med citronsaft, salt og peber. Altid!

Tip! Kan du bedre lide mørbrad af okse, så kan du også bruge det og erstatte med svinemørbraden.

Pasta med mørbrad

Pasta med svinemørbrad, svampe og fløde

Pasta med mørbrad og svampe i cremet flødesauce er en nem aftensmad med svinemørbrad. Du kan sagtens skifte ud med oksemørbrad, hvis du er mere til det.
4,67 fra 3 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 150 g svinemørbrad
  • 100 g frosne ærter
  • 250 g champignon
  • 15 g smør
  • 150 ml fløde
  • 250 g tørret pasta
  • ½ bundt purløg
  • 1 stk citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skær mørbraden i små tern. Skær champignonen i fine skiver.
  • Lad ærterne tø op.
  • Varm en panden op på høj varme, kom smør på og lad det bruse op. Tilsæt mørbraden samt svampe og lad det stege i 2 minutter.
  • Kom fløden på panden og lad det hele samle sig.
  • Kog pastaen i saltet vand, 1 minut mindre end anvist på pakken. Kom pastaen, med en smule af kogevandet (ca. 1/2 dl) over i panden med mørbraden og vend det hele sammen. Tilsæt ærter og purløg.
  • Smag til med citronsaft, salt og peber.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Lækker pastaret på under 20 minutter

Rigtig mange pastaretter er nemme at lave, og tager oftes under 20-30 minutter at lave. Mange tager faktisk kun små 15 minutter at tilberede, og hvis du bruger frisk pasta er det bare endnu hurtigere. Hvis du elsker pasta, så kan du tjekke mange flere spændende og nemme pastaopskrifter ud lige her.

Du kan også blive inspireret af vores andre opskrifter på nem aftensmad.

Nem opskrift på pasta med mørbrad og svampeog fløde
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 1007
4,67 from 3 votes (3 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments