One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

One pot nudler i cremet karrysauce med grøntOne pot nudler i cremet karrysauce med grønt – en ret, som længe har stået på min liste over opskrifter jeg ville eksperimentere med. Det skulle jeg have gjort noget før, for det blev virkelig lækkert – og både dejlig cremet og velsmagende!

ONE POT NUDLER PÅ 20 MINUTTER

Aftensmaden må gerne gå hurtigt i hverdagen nogle gange. Som de fleste mennesker, så er jeg også helt tosset nem hverdagsmad. Jeg elsker at lave mad, men når dagene er lange med studie og arbejde, så er det rart med en ret, som nærmest kan passe sig selv og hvor der er mad på under 20 minutter. Portionen er stor, og der er snildt til to dage – eller til en lækker madpakke.

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

NUDLER I KARRY MED GRØNT

Mængden og valg af grøntsager kan du variere som du vil. Jeg kan godt lide de lide grovere af slagsen.  Det samme med pasta – jeg brugte fuldkorn, men du kan også bruge egg-nudler eller lignende. Retten kan du også vælge at lave med kylling i stedet for kikærter, hvis du er til det. Er du vild med “One-pot-metoden”, så prøv også one pot pasta med kylling

FÅ OPSKRIFT PÅ ONE POT KARRY HER:

5 fra 1 stemme
One pot nudler i cremet karrysauce med grønt
ONE POT NUDLER I KARRY
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Aftensmad
Antal: 4 Personer
Ingredienser
  • 1 stk løg, stort
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse kikærter, kan udelades
  • 1 dåse kokosmælk
  • 4 stk gulerødder
  • 3 spsk kokossukker eller rørsukker
  • 1 stk broccolihovede
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 2 spsk karry
  • 20 stk cherrytomater
  • 1/2 stk citron, saften
  • olie til stegning
  • 1 pakke nudler, til 4 personer
Topping
  • Ristede cashewnødder eller saltede peanuts
Sådan gør du
  1. Gør alle dine grøntsager klar. 

  2. Løg skal i tern, hvidløg fintrives/presses. Broccoli og blomkål skylles og snittes i buketter.

  3. Gulerødder skæres i tern, og tomaterne halveres.

  4. Varm en gryde op med lidt olie, til medium varme. 

  5. Svits løg, hvidløg og karry og karrypasta af i et par minutter. 

  6. Tilsæt resterende grøntsager (tomater undtaget) og svits yderligere et par minutter.

  7. Tilsæt vand, kokosmælk, kikærter og nudler.

  8.  Lad det simre, til nudlerne er færdige (alt efter hvilke du bruger) - de må gerne stadig ha' lidt bid. 

  9. Tilsæt tomaterne, lige et par minutter før du serverer. Smag til med salt, peber, citron og sukker.

  10. Anret i skåle og pynt med toppingen. Velbekomme.

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

One pot nudler i cremet karrysauce med grøntOne pot nudler i cremet karrysauce med grønt – en ret, som længe har stået på min liste over opskrifter jeg ville eksperimentere med. Det skulle jeg have gjort noget før, for det blev virkelig lækkert – og både dejlig cremet og velsmagende!

ONE POT NUDLER PÅ 20 MINUTTER

Aftensmaden må gerne gå hurtigt i hverdagen nogle gange. Som de fleste mennesker, så er jeg også helt tosset nem hverdagsmad. Jeg elsker at lave mad, men når dagene er lange med studie og arbejde, så er det rart med en ret, som nærmest kan passe sig selv og hvor der er mad på under 20 minutter. Portionen er stor, og der er snildt til to dage – eller til en lækker madpakke.

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

NUDLER I KARRY MED GRØNT

Mængden og valg af grøntsager kan du variere som du vil. Jeg kan godt lide de lide grovere af slagsen.  Det samme med pasta – jeg brugte fuldkorn, men du kan også bruge egg-nudler eller lignende. Retten kan du også vælge at lave med kylling i stedet for kikærter, hvis du er til det. Er du vild med “One-pot-metoden”, så prøv også one pot pasta med kylling

FÅ OPSKRIFT PÅ ONE POT KARRY HER:

5 fra 1 stemme
One pot nudler i cremet karrysauce med grønt
ONE POT NUDLER I KARRY
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Aftensmad
Antal: 4 Personer
Ingredienser
  • 1 stk løg, stort
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse kikærter, kan udelades
  • 1 dåse kokosmælk
  • 4 stk gulerødder
  • 3 spsk kokossukker eller rørsukker
  • 1 stk broccolihovede
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 2 spsk karry
  • 20 stk cherrytomater
  • 1/2 stk citron, saften
  • olie til stegning
  • 1 pakke nudler, til 4 personer
Topping
  • Ristede cashewnødder eller saltede peanuts
Sådan gør du
  1. Gør alle dine grøntsager klar. 

  2. Løg skal i tern, hvidløg fintrives/presses. Broccoli og blomkål skylles og snittes i buketter.

  3. Gulerødder skæres i tern, og tomaterne halveres.

  4. Varm en gryde op med lidt olie, til medium varme. 

  5. Svits løg, hvidløg og karry og karrypasta af i et par minutter. 

  6. Tilsæt resterende grøntsager (tomater undtaget) og svits yderligere et par minutter.

  7. Tilsæt vand, kokosmælk, kikærter og nudler.

  8.  Lad det simre, til nudlerne er færdige (alt efter hvilke du bruger) - de må gerne stadig ha' lidt bid. 

  9. Tilsæt tomaterne, lige et par minutter før du serverer. Smag til med salt, peber, citron og sukker.

  10. Anret i skåle og pynt med toppingen. Velbekomme.

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

One pot nudler i cremet karrysauce med grønt

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu