Annonce

Kokosvafler med toppings

sprøde kokosvafler

Jeg har fri i dag fra studiet og skal ses med min far senere, så inden da fik jeg lyst til at afprøve mit nye vaffeljern. Jeg er allerede vild med det, så lækre vaffelopskrifter er noget, I vil komme til at finde mangel flere af her på bloggen i al fremtid.

sprøde kokosvafler

Kokosvafler

Kokosvafler med peanutbutter og chokolade. En lækker kombination – jeg elsker selv kokos, og disse vafler er så lækre og svampede.
5 fra 2 stemmer
Antal: 2 Stk
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

Desuden

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienser og steg dem i kokosolie, når vaffeljernet er varmet op. 
  • Jeg toppede med friske hindbær, kokoschips, peanutbutter og chokoladestykker. 
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Nemme og lækre kokosvafler

Kokosvafler med peanutbutter og chokolade, smager virkelig godt! Jeg har længe ønsket mig et vaffeljern, som i viiiiirkelig længe! Jeg ville egentlig helst have et vaffeljern med seks hjerter, da vaflen så bliver endnu større. Men jeg droppede det, da det blev ret besværgeligt at få fat i.

Jeg ville afprøve en opskrift, hvor banan ikke indgik. Så jeg har lavet nogle med smag af kokos og med indhold af fuldkorn fra havregryn. Hvis du alligevel har lyst til bananvafler, kan du prøve sådan nogle af også.

Bananvafler
Nemme og simple bananvafler med havregryn. Spis bananvafler til morgenmad, dessert eller som en snack på farten.
Gå til opskrift
Glutenfrie bananvafler med chokoladeis
Fuldkornsvafler
Fuldkornsvafler en så lækkert, og hvad er bedre end at starte morgenen med sprøde vafler? Her får du en opskrift på hjemmebagte vafler med fuldkornsmel.
Gå til opskrift
Fuldkornsvafler med et twist af mandel

Vafler med kokosmælk og kokosmel

Der er knald på smagen i disse kokosvafler, som både indeholde kokosmælk og kokosmel. Derudover er de også stegt i kokosolie, men her kan du sagtens bruge smør for at få dem endnu mere sprøde.

Opskriften er virkelig nem at gå til og portionen giver i alt 6 hjertevafler. Du kan skære dem ud i mindre stykker, så de rigtigt ligner små hjerter. Top dem hvad du vil, eller server en masse forskellige toppings ved fx morgenbordet eller brunchbordet og lad dine medspisere selv bestemme hvad de vil komme på.

opskrift på vafler med kokos

Nemme kokosvafler med topping

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments