Hjemmelavet fiskefilet med sundere remoulade

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remoulade

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remuladeHjemmelavet fiskefilet med (næsten) hjemmelavet remulade, på den lidt sundere måde. Jeps, den er go’ nok – og så smager det bare så meget bedre, hvis du spørger mig! Jeg elsker fiskefilet. Generelt bare  fisk. Desværre er der ikke mange fiske-retter på bloggen, hvilket er lidt ærgerligt. Jeg spiser nemlig selv en del fisk – ihvertfald et par gange om ugen. Det vil jeg rette op på!

HJEMMELAVET FISKEFILET

Disse fiskefilet er lavet med skærisingfilet, men du kan bruge hvilken som helst fladfisk. Disse filet er blot billigere, men smager mindst ligeså godt. Spis fiskefilet til påskebordet, eller et almindelig frokostbord med et par andre retter, fx en lækker og sund æggesalat eller kyllingesalat.

Inspiration til påskefrokosten

HJEMMELAVET REMOULADE: PICCALILLY

Spis fiskefileterne til en grøn salt eller på ristet rugbrød med hjemmelavet remoulade. Jeg kan kun anbefale at lave den selv. Følg opskriften, eller brug den som inspiration til hvad du evt. kan servere for dine gæster. God påske!

FÅ OPSKRIFTEN PÅ HJEMMELAVET FISKEFILET OG HJEMMELAVET REMOULADE HER:

5 fra 1 stemme
Inspiration til påskefrokosten
HJEMMELAVET FISKEFILET MED REMOULADE
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
30 min
 
Ret: Fisk, Frokost
Antal: 4 Personer
Ingredienser
Fiskefilet
  • 4 stk skærisingfilet, søtunge eller anden fladfisk
Hjemmelavet remoulade, 1 glas
  • 4 spsk pickles (fås i Føtex, Meny, Søstrene Grene)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk skyr eller mere mayonnaise
Sådan gør du
Fiskefiler
  1. Krydr fileterne med salt og peber. Vend dem herefter i mel. 

  2. Varm en pande op med lidt olie samt smør, og steg fileterne gyldne. 

  3. Server med et par skiver citron, dild og remulade.

Remoulade
  1. Rør mayonnaise og pickles sammen. 

  2. Smag til med salt og peber. 

  3. Velbekomme. 

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remuladeHjemmelavet fiskefilet med (næsten) hjemmelavet remulade, på den lidt sundere måde. Jeps, den er go’ nok – og så smager det bare så meget bedre, hvis du spørger mig! Jeg elsker fiskefilet. Generelt bare  fisk. Desværre er der ikke mange fiske-retter på bloggen, hvilket er lidt ærgerligt. Jeg spiser nemlig selv en del fisk – ihvertfald et par gange om ugen. Det vil jeg rette op på!

HJEMMELAVET FISKEFILET

Disse fiskefilet er lavet med skærisingfilet, men du kan bruge hvilken som helst fladfisk. Disse filet er blot billigere, men smager mindst ligeså godt. Spis fiskefilet til påskebordet, eller et almindelig frokostbord med et par andre retter, fx en lækker og sund æggesalat eller kyllingesalat.

Inspiration til påskefrokosten

HJEMMELAVET REMOULADE: PICCALILLY

Spis fiskefileterne til en grøn salt eller på ristet rugbrød med hjemmelavet remoulade. Jeg kan kun anbefale at lave den selv. Følg opskriften, eller brug den som inspiration til hvad du evt. kan servere for dine gæster. God påske!

FÅ OPSKRIFTEN PÅ HJEMMELAVET FISKEFILET OG HJEMMELAVET REMOULADE HER:

5 fra 1 stemme
Inspiration til påskefrokosten
HJEMMELAVET FISKEFILET MED REMOULADE
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
30 min
 
Ret: Fisk, Frokost
Antal: 4 Personer
Ingredienser
Fiskefilet
  • 4 stk skærisingfilet, søtunge eller anden fladfisk
Hjemmelavet remoulade, 1 glas
  • 4 spsk pickles (fås i Føtex, Meny, Søstrene Grene)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 spsk skyr eller mere mayonnaise
Sådan gør du
Fiskefiler
  1. Krydr fileterne med salt og peber. Vend dem herefter i mel. 

  2. Varm en pande op med lidt olie samt smør, og steg fileterne gyldne. 

  3. Server med et par skiver citron, dild og remulade.

Remoulade
  1. Rør mayonnaise og pickles sammen. 

  2. Smag til med salt og peber. 

  3. Velbekomme. 

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu