Farserede rødspætter med fyld af kammusling
Farseret rødspætte med fyld af kammusling er blevet min nye fiske-favorit. Jeg elsker fisk og det er noget jeg vægter at spise, gerne flere gange om ugen. Men indrømmet, jeg kunne godt være lidt bedre til det, men jeg prøver at få fisk på menuen minimum én gang om ugen. Der findes jo et hav af muligheder for at tilberede fisk og gøre det lækkert, men det skal jo selvfølgelig ‘bare lige’ gøres.
Farserede rødspættefileter
Ingredienser
- 6 stk kammuslinger
- 50 ml fløde
- 1 stk æggeblomme
- salt og friskkværnet peber
- 6 stk rødspættefileter
- ½ bundt bredbladet persille
- 1 stk citron
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Blend Kammuslingerne med en teske salt. Tilsæt fløde, æggeblomme, persille og friskkværnet peber. Blend til en fin masse (fars).
- Smør farsen på de seks fileter og rul sammen. Placér dem i et fad, toppet med krydderurter (persille, estragon mm.) og skiver af citron.
- Bag i 15 minutter. TIP: brug en kødnål til at se om du møder modstand. Går den igennem, er de færdige.
En simpel opskrift på farserede rødspættefileter
De farseret rødspættefileter, er noget så simpelt at lave. Kammuslingerne skal blot blendes med salt og derefter smøres på rødspætterne. Til sidst rulles de sammen og bages i ovnen med citron og friske urter.
En virkelig fantastisk kombination. Og meget sommerlig. Og hvis du vil have et godt tip til en lækker tilbehør, så er denne gulerodspuré virkelig lækker, glat og cremet. Den passer perfekt til den lækre fiskeanretning.
Vild med fisk?
Prøv også at se nærmere på hjemmelavet fiskefilet, fiskefrikadeller eller en dejlig brandade med torsk.
Farserede rødspættefileter med kammusling
Farseret rødspætte var ny for mig, og jeg var solgt ved første bid. Smagen af sommer, var hvad jeg fik. Jeg har altid selv synes var svært at få lavet noget lækkert tilberedt fisk, men efterhånden er jeg bare begyndt at prøve det af. Så må det bære eller briste. Denne opskrift kan jeg dog ikke tage æren for, da det er min kæreste der har været igang – han er nemlig virkelig god til fisk, og det nyder jeg selvfølgelig godt af. Men det synes jeg også I skal, så derfor får I i dagens indlæg en skøn opskrift med rødspætte, som er blevet farseret med kammusling.