Annonce

Vegetariske kålwraps med pikanthummus

Vegetariske kålwraps

Skønne, sprøde og yderst smukke vegetariske kålwraps med pikanthummus, forårsløg, rød peberfrugt og koriander. Disse lækre wraps er lavet med lilla spidskål og de er super sprøde, sunde, smukke og super velsmagende. Jeg lover dig, at hvis du elsker vegetarisk mad eller bare ønsker at spise lidt grønnere er disse kålwraps lige noget for dig!

Kålwraps helt geniale, fordi de forbliver sprøde og lækre! Få flere grøntsager indenbors og skift dine klassiske tortillawraps ud med kålblade.

Vegetariske kålwraps med pikanthummus

Disse kålwraps er lavet med lilla spidskål, men her vil du sagtens kunne lave med almindelig spidskål. Man brækker bladene af, og fylder med alt det man elsker – så simpelt og så godt.

Her har jeg fyld mine kålwraps med en hjemmelavet pikanthummus. Den er lavet af bagte røde peberfrugter, som blendes med lys tahin, spidskommen og kogte kikærter fra dåse. Det er super nemt og det er en flot farvekontrast til kålen, men smagens er bestemt også lækker!

sprøde wraps med kål

Prøv opskriften på de vegetarisk kålwraps her

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan komme i af fyld. Der er så mange muligheder – alt fra stegt halloumi til falafler eller tofu, for at forsætte i det vegetariske.

Spis de sprøde kålwraps til aftensmad, frokost eller snup dem med i madpakken – det gode ved dem er, at de forbliver sprøde! HAPS.

Du kan også blive inspireret af vores andre opskrifter på nem aftensmad.

Vegetariske kålwraps med pikanthummus

Vegetariske kålwraps med pikanthummus

Lækre og nemme vegetariske kålwraps med lækker cremet pikanthummus, peberfrugter og koriander. Et sundt og vegetarisk måltid! OBS! Opskriften er beregnet til to personer, og til at man spiser to wraps pr. person.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 wraps
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

Pikanthummus

Vegetariske kålwraps

  • 1 stk lilla spidskål
  • 2 stk forårsløg
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 stk citron
  • 1 bundt koriander
  • 10 g nigellafrø*

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

Pikanthummus

  • Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
  • Fjern kerner fra de røde peberfrugter og bag dem i ca. 30 minutter, til de er møre. Fjern evt. skrællen, hvis den er blevet for brændt – det kan ske.
  • Blend dem med de øvrige ingredienser til en cremet hummus.

Spidskålswraps med kylling

  • Fjern de største yderste blade af det lilla spidskål.
  • Snit forårsløg fint og skær peberfrugten i strimler.
  • Fyld spidskålet med hummus, peberfrugt, citronsaft og top med koriander og nigellafrø. 
  • Krydr med salt og peber.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Vegetariske kålwraps med pikanthummus
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 979
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments