Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Vegetariske kålwraps med pikanthummus
Lækre og nemme vegetariske kålwraps med lækker cremet pikanthummus, peberfrugter og koriander. Et sundt og vegetarisk måltid!
OBS!
Opskriften er beregnet til to personer, og til at man spiser to wraps pr. person.
5
fra 1 stemme
Servings:
4
wraps
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredients
Pikanthummus
2
stk
røde peberfrugter
30
g
lys tahin
1,5
tsk
stødt spidskommen*
240
g
kogte kikærter
(svarende til 1 dåse)
1
tsk
flagesalt
¼
tsk
chiliflager*
Vegetariske kålwraps
1
stk
lilla spidskål
2
stk
forårsløg
1
stk
rød peberfrugt
1
stk
citron
1
bundt
koriander
10
g
nigellafrø*
Køkkenudstyr
1
Blender*
eller minihakker
Fremgangsmåde
Pikanthummus
Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Fjern kerner fra de røde peberfrugter og bag dem i ca. 30 minutter, til de er møre. Fjern evt. skrællen, hvis den er blevet for brændt - det kan ske.
Blend dem med de øvrige ingredienser til en cremet hummus.
Spidskålswraps med kylling
Fjern de største yderste blade af det lilla spidskål.
Snit forårsløg fint og skær peberfrugten i strimler.
Fyld spidskålet med hummus, peberfrugt, citronsaft og top med koriander og nigellafrø.
Krydr med salt og peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk