Salat med mozzarella, fersken og serrano

Salat med mozzarella, fersken og serrano

Og så blev det tid til en sommersalat her på domænet. En rigtig simpel, frisk og lækker en af slagsen. Nektariner, donutferskner og de almindelige ferskner har jeg efterhånden set overalt nu i supermarkedet. De smager herligt og intet mindre end, af sol og sommer. Jeg søgte lidt rundt på Pinterest, og blev inspireret til denne herlighed, af en kombination.

Salat med mozzarella, fersken og serrano

Salat med mozzarella og fersken

Salat med mozzarella, fersken og serranoskinke. En dejlig simpel sommersalat der er god alene, men også til brød med humus mm
4,80 fra 5 stemmer
Antal: 4 Personer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

Salat

  • 100 g feldsalat
  • 2 stk fersken
  • 1 stk bøffelmozzarella
  • 100 g Serranoskinke
  • 15 stk sorte oliven
  • ½ tsk flagesalt
  • 30 g balsamico glace

Fremgangsmåde

Salat

  • Skyl feldsalat og læg det på et stort fad.
  • Fjern sten fra ferskerne (så godt du kan) og skær dem i skiver. Riv bøffelmozzarella i passende stykker. 
  • Fordel ferskener, mozzarella og serranoskinke ovenpå salaten. 
  • Drys med oliven, flagesalt og balsamico glace. 
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Salat med mozzarella, fersken og serrano

Opskrift på sommersalat med mozzarella og fersken

Salaten her er allerede blevet én af mine nye yndlingssommersalater. Jeg serverede den for nylig til mine forældre på terressen, og den faldt i god jord – hele fadet blev ihvertfald spist, i selskab med humus, nybagt brød og lidt flere sorte oliven. Og, og og rosé, god kombi. Mums.

På en grøn bund, har jeg skiftet tomater ud med søde og modne ferskner. Lagt i lag med bøffelmozzarella, serranoskinke og oliven. Toppet med en balsamico glace. En (overdrevet)lækker smagskombination af det fede, søde og salte. Du kan altid toppet med lidt ristede nødder, for knas.

Prøv også: En anden dejlig salat, som er lidt i samme boldgade er denne fersken caprese med burrata, som smager helt vidunderligt.

Salat med mozzarella, fersken og serrano
Salat med mozzarella, fersken og serrano
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 1002
4,80 from 5 votes (4 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments