pastafad med bacon og broccoli

pastafad med bacon og broccoli

Pastafad er en klassisk ret, som mange af os er vilde med. Hvis du gerne vil prøve noget nyt, så er denne opskrift på pastafad med bacon og cremet sauce bestemt værd at prøve.

Denne opskrift er super lækker og nem at lave. Den er perfekt til en travl hverdag, hvor man ikke har lyst til at bruge alt for lang tid i køkkenet. Denne omgang pasta i ovn med bacon er fyldt med smag og har masser af grøntsager.

pastafad med bacon og broccoli

Bagt pastafad med bacon

Bagt pastafad med bacon og broccoli i en lækker mornaysauce. Super nem opskrift, da du blot kommer retten i ovnen, hvor den passer sig selv.
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 4 Personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt35 minutter

Ingredienser

 • ½ stk broccoli
 • 100 g bacon
 • 250 g tørret pasta
 • 150 g frosne ærter (optøet)
 • 350 g mornaysauce
 • salt og friskkværnet peber
 • 100 g revet mozzarella (el. Emmentaler)

Fremgangsmåde

 • Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
 • Kog pasta 2 minutter mindre, end pakkes anvisning.
 • Skær broccoli i små buketter. Kog i saltet vand i 45 sek.
 • Steg bacon sprødt på en tør pande.
 • Kom dem i et ildfast fad med broccoli, optøet ærter, mornaysauce, bacon og 1 dl vand. Vend det godt sammen og krydr med salt og peber. Top med ost.
 • Bag i 15-20 minutter, til det er gyldent.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Nem opskrift på pastafad med bacon og broccoli

Hvis du er på udkig efter en nem og lækker aftensmad, så er pastafad med bacon og broccoli lige noget for dig! Pasta i ovn er en nem og lækker ret, der kan tilberedes på utallige måder. Her får du opskriften på en simpel, men velsmagende udgave med bacon og broccoli. Retten kræver kun få ingredienser og kan tilberedes på under 40 minutter.

Start med at koge pastaen i en stor gryde med rigeligt saltet vand. 2. Mens pastaen koges, kan du klargøre broccoli og bacon. Broccoli skæres i små buketter og bacon i små tern, som derefter steges på en tør pande, indtil det er sprødt og gyldent.

Bagt pasta med tomat
Bagt pasta med tomat og mozzarella er en nem lækker hverdagsret, som kan laves på kun 25 minutter. Bag pastaen i fad og lav retten vegetarisk med grøntsager.
Gå til opskrift
bagt pasta opskrifter

Når pastaen er færdigkogt, skal du hælde vandet fra og hælde pastaen i et ildfast fad med bacon, broccoli, ærter og mornaysauce. Det hele blandes godt sammen, smages til med salt og peber. Top med en god mozzarella og bag i ovnen! Så er du efter små 20 minutter klar til at servere et lækkert varmt pastafad med bacon og broccoli med det samme. Nyd denne lækre og nemme aftensmad!

Tips til opskriften på pastafad med bacon

 • Pasta: Brug den pasta du foretrækker til pastafadet med bacon. Til opskriften kan du anvende den pasta du foretrækker, da retten fungerer med stort set alle slags pasta. Pastaen koges al dente og blandes derefter med saftige stykker af bacon, ærter og broccoli-buketter.
 • Smagsgivere: Du kan tilsætte andre ingredienser for at variere smagen. Prøv fx at tilføje lidt frisk hakket persille, basilikum, hvidløg eller krydderier som muskatnød, hvis du ønsker en mere fyldig smag.
 • Ost på toppen: Brug en ost der kan smelte, som for eksempel cheddar eller mozzarella.
bagt pasta med bacon og broccoli
Pasta med fløde og bacon
En skøn opskrift på pasta med fløde og bacon, som smager helt vidunderligt. Pasta i flødesauce er en klassisk godt ret, som altid hitter.
Gå til opskrift
nem opskrift på pasta med fløde og bacon
Tortellini med bacon i flødesauce
Nem opskrift på hjemmelavet tortellini fyldt med frisk ærtepure vendt i en lækker og cremet flødesauce med bacon – kan det overhovedet blive bedre?
Gå til opskrift
Tortellini med bacon i flødesauce
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments