Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bagt pastafad med bacon
Bagt pastafad med bacon og broccoli i en lækker mornaysauce. Super nem opskrift, da du blot kommer retten i ovnen, hvor den passer sig selv.
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
4
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredients
½
stk
broccoli
100
g
bacon
250
g
tørret pasta
150
g
frosne ærter
(optøet)
350
g
mornaysauce
salt og friskkværnet peber
100
g
revet mozzarella
(el. Emmentaler)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Kog pasta 2 minutter mindre, end pakkes anvisning.
Skær broccoli i små buketter. Kog i saltet vand i 45 sek.
Steg bacon sprødt på en tør pande.
Kom dem i et ildfast fad med broccoli, optøet ærter, mornaysauce, bacon og 1 dl vand. Vend det godt sammen og krydr med salt og peber. Top med ost.
Bag i 15-20 minutter, til det er gyldent.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk