Guide til København: Morgenmad og brunch

København er stedet hvor jeg spiser mest ude og derfor snupper jeg også altid nogle billeder af maden. Både til min egen kamerarulle, da jeg samler på gode minder, men også så jeg kan bruge dem i mine guides her på bloggen, hvis jeg synes stedet og maden er spændende. ⁠Og selvfølgelig anbefalelsesværdigt! Jeg har efterhånden fået samlet en god håndfuld (+15 steder), og de er allesammen listet nedenfor i min guide over morgenmad og brunch i København. Stederne er tilføjet i tilfældig rækkefølge.

Morgenmad i København

København er stor, og det bugner med spisesteder. Det er ikke svært at finde et sted at spise, men det kan måske være sværere at finde steder hvor maden, stemningen og indretningen går op i en højere enhed.

Alle spisesteder jeg anbefaler har dejlig gæstfrihed og god mad. Jeg har nydt hvert ét besøg, og jeg har i hvert fald i sinde at komme igen! Hvert et sted har en unik stemning, betjening og spisekort. Det er alene grund nok til, at de er med i guiden.

Morgenmad og brunch i København

Guiden vil primært omfatte morgenmad og til dels brunch. Jeg håber det vil kunne give lidt inspiration – måske til dig som allerede bor i byen eller til dig, som planlægger at udforske København. Jeg vil løbende opdatere guiden med nye besøg, jeg gør mig.

Smid gerne en kommentar, hvis du kender et sted som du synes mangler eller blot for inspiration til andre læsere der ønsker morgenmad i København.

Mirabelle bakery, Nørrebro

Mirabelle morgenmad

Mirabelle er endnu en perle i København, og et sted som jeg kommer en del – mest til deres aftenserveringer – jeg er nemlig svært glad for pasta. Jeg har dedikeret et helt indlæg til dem lige her, hvor jeg også viser lidt flere billeder.

Men for at komme ind på deres morgenmad, som denne guide jo omhandler, så vil jeg slå et slag for deres fantastiske brød, som du kan se på billedet ovenfor. De er virkelig godt!

Adresse; Guldbergsgade 29, 2200 København N.
www.mirabelle-bakery.dk

Hahnemanns Køkken, Østerbro

Hahnemanns Køkken

Hahnemanns Køkken

Et sted jeg er begyndt at komme ofte, fordi jeg er meget tilfreds med deres morgenboller, kaffe og juice. Ej at forglemme – det ligger på Østerbro og derfor ikke mere end 1,5 km fra mig. Jeg går nogle gange derhen, og har tit mødtes med en veninde her.

Stedet

Beliggenheden er ikke den mest fantastiske, da den er lige ved en rundkørsel. Dog har de efterhånden fået beplantet så godt omkring, at du nu kan sidde og kigge ud på et grønt område – det er dejligt og langt hyggeligere. Indenfor er det kæmpestort, og du kan kigge ind til køkkenet gennem et glasparti.
Hahnemanns har et meget venligt personale, der altid er meget imødekommende.

Maden

De har et rigtigt godt morgenmads-udvalg. Alt fra boller med/uden smør, yoghurt med toppings, kardemommesnurrer, blødkogt æg og rugbrød. Det hele taler til min gane – og hele menukortet er velsmagende og godt tilberedt. Desuden bager de økologisk, som jeg er tilhænger af. Du kan også købe dig en stor brunch for kr. 185 – den har jeg endnu ikke afprøvet.

Jeg anbefaler…

Deres surdejsboller med smør. Osten er lidt kedelig og smagsneutral – så hellere udelade. Dejlig kaffe, som jeg kan anbefale at spise sammen med deres kardemommesnurrer – den er nemlig SÅ lækker.

Adresse: Sankt Kjelds Plads 14
www.hahnemannskoekken.dk

Café Baryl, Østerbro

Café Baryl

Café Baryl

Stedet ligger på Østerbro, hvor jeg selv bor – jeg har derfor allerede lagt vejen forbi et par gange nu. En hyggelig café med fornuftige priser, en minimalistisk indretning og farverig mad.

Stedet

Som sagt, minimalistisk indretning. En lyserød væg, fyldt med grønne planter. Meget stemningsfyldt og hjemmeligt. Virkelig Instagram-venligt, hvis man går op i det 😉

Maden

Det er er muligt at vælge vegetarisk- og vegansk, både til morgen- og aften, hvor de kører med henholdsvis ”morgen-baryl” og ”frokost-baryl”. Vi valgte deres morgen-baryl, og som I kan se på billedet skriger den, af alle regnbuens farver. 

Jeg anbefaler…

Deres avokadomad er lækker med et smilende æg på. Det er desuden en del af morgenbaryl. Her er også en lækker chiagrød med kokosflødeskum, den er god!

Adresse: Århusgade 78, 2100 København Ø
www.baryl.dk

Il Buco, Islands Brygge

Det er sjældent at jeg kommer forbi Islands Brygge, men jeg cykler altså gerne dertil for Il Buco. De laver nemlig noget skønt bagværk, som de desuden leverer til en del andre kaffebarer, caféer og restauranter i København.

Il Buco har desuden restauranten La Banchina på Refshaleøen, som jeg også anbefaler her i guiden.

Stedet

De er gemt lidt væk, inde i en hyggelig baggård, hvor man kan sidde udenfor. Stedet ligger i et gammelt pakhus og indenfor er der indrettet med gamle plankeborde, rustikke stole og emmer af hyggelig stemning. Et super skønt autentisk italiensk spisested!

Maden

De har både bageri, morgenmad og frokost om dagen. De bager, som skrevet, deres eget brød, boller og croissanter. Alt sammen af god kvalitet og økologi er noget der er i højsædet.

Deres boller med ost og croissanter er et must at smage! De har også yoghurt og omelette samt sandwich, hvis man er til det om morgenen. De laver desuden ret lækre søde sager, som du kan snuppe med hjem til eftermiddagskaffen.

Jeg anbefaler…

Deres surdejsbolle med smør og ost!

Adresse: Njalsgade 19C, 2300 København S.
www.ilbuco.dk#f1f2fa

Sidecar, Nørrebro

Jeg kan godt lide at besøge Sidecar – dels på grund af deres beliggenhed på Nørrebro, men også fordi de er gode til at variere i deres menukort. Sidecar er desuden et ret populært sted, så det er en god idé at bestille bord på forhånd – men det er det værd.

Stedet

Stedet er som sagt på Nørrebro, men i en lille sidegade til Rantzausgade. Du kan side både inde- og udenfor, og der er god plads. Stemningen er hyggelig og man har lavet fine træborde, der er et gennemgående “look”. Rustikt, men charmerende. Betjeningen er altid i top, og det er dejligt. Endnu en årsag til, at jeg kommer der igen.

Maden

De servere ikke kun morgenmad og brunch, men også frokost og aftensmad. De er flittige til at variere i deres menukort, således det er spændende at komme igen. Maden er velsmagende, anderledes og farverig. Hvilken foodie elsker ikke det? Menukortet byder desuden på en masse grønt, og anderledes retter som fx vafler, smoothiebowls og chiagrød, men også klassikere som croissant og boller.
I weekenden er der buffet, og i hverdagen kan du vælge fra deres menukort. Sidecar laver desuden en brunchtallerken der er spækket med lidt af hvert – spiser du vegansk, er dette også en mulighed.

Jeg anbefaler…

Jeg kan egentlig anbefale det meste, men prøv deres brunchbuffet i weekenden hvis du har tiden – der er meget godt at vælge imellem og byder på spændende ting, der ellers ikke er i en brunch normalt.

Adresse: Skyttegade 5, 2200 København N
www.sidecarnoerrebro.dk

Darcy, Nørrebro

En forholdsvis nyåbnet perle på Nørrebro, nærmere betegnet et hjørne på Rantzausgade hvor du nemt kan mødes til en simpel morgenmad, et møde eller blot en kop kaffe – alt sammen i de hyggeligste lokaler.

Stedet

Cool. Afslappet. Hyggelig. Jeg føler mig komfortabel her, og det er vigtigt. Der er gode arbejdshjørner, en masse siddepladser og indretningen er varm på den der cool måde, hvor du nærmest føler du er i et hjem.

Maden

Man kan godt mærke at det er kaffen de særligt brænder for! Nu har jeg været der et par gange og deres surdejsboller er on point. Serveret med skøn Gammel Knas fra Arla Unika og saltet smør. Jeg behøver personligt ikke mere. Det er helt perfekt. Og deres mandelcroissanter, prøv den!

Jeg anbefaler…

Deres surdejsboller og croissanter. 100 procent. Selvfølgelig skal du skylle ned med en god kop kaffe.

Adresse: Rantzausgade 2, 2200 København N.
www.darcyskaffe.net

H15, Vesterbro

Vesterbro er ikke et område jeg bevæger mig meget i – jeg aner ikke hvorfor? Jeg kan nemlig meget godt lide det. Når jeg endelig gør er det mest for at tage til kødbyen og handle i Inco, få slebet knive eller holde møder. Faktisk sådan mest praktiske gøremål. Men nu skal jeg til at komme der af en lidt anden årsag, nemlig pga. H15!

Stedet

Beliggende i Kødbyen, Vesterbro. Stedet er uformelt, råt og tilfældigt på den der ikke tilfældige måde alligevel. Det lyder forvirrende, men det jeg vil frem til er, at de har indrettet med antikke og gamle sager, hvor de har formået at få det til at spille. Det kan jeg meget godt lide. Stedet tilbyder gode priser og massere af plads!

København er dyr – men ikke på H15. Vi kunne spise og drikke to mennesker for under 150 kroner. Stedet er råt og upoleret, placeret i Kødbyen, men med fokus på simple og velsmagende retter, går man altså ikke galt i byen. Det er bare godt!

Maden

Den er god! Simple retter, meget velsmagende og anderledes. Du kan snildt sammensætte flere af deres lækkerier fra kortet. Selv kunne jeg ikke stå for at prøve både deres yoghurt og surdejsbrød med smør og ost. Begge dele, godt!

Jeg anbefaler…

Hmm… deres surdejbrød er godt, men jeg er i tvivl om jeg ikke hellere vil anbefale deres yoghurt – måske fordi den der rabarberkompot bare var rigtig god?!

Adresse: Halmtorvet 15, 1700 København
www.h15.dk

108 – The corner, Kbh K

R.I.P.. stedet lukker desværre!!! 🙁 Michelin Restauranten 108 er både en kaffe- og vinbar. Kaffebarnen The Corner ligger i den ene ende og jeg har besøgt stedet ofte med min kæreste. De laver vanvittig god kaffe, og har valgt at specialisere sig i det.

Stedet

Beliggende tæt på Kgs. Nytorv, du skal blot krydse broen nær skuespillehuset. Skinner solen kan du sidde udenfor og indenfor sidder du på højstole (hedder det dét?) i et rum med højt til loftet. De har den fineste disk, som du møder lige når du går ind.

Maden

Udover deres forrygende kaffe, som de har 100% styr på, så laver de dejlige surdejsboller med ost og pisket fløde til sølle kr. 35. Derudover servere de yoghurt, blødkogt æg, havregrød mm. – alt sammen bare lige en tand mere lækkert! Sidst, men ikke mindst laver de en voldsomt lækker wienerbrød, som er lavet med en fermenteret glace (se midterste billede) – den er SÅ lækker og findes i forskellige varianter.

Jeg anbefaler…

Deres surdejsboller med ost og pisket fløde. Den spiller! Og ikke at forglemme deres wienerbrød – det er anderledes, spændende og MEGET velsmagende. Jeg lover det er bedre, end det meste du har prøvet.

Adresse: Strandgade 108, 1401 København K
www.108.dk

Lille Bakery, Refshaleøen

Morgenmad lille bakery

Ét af mine yndlingssteder i København, faktisk i top 3 over det bedste bagværk efter min mening. Og så er det dygtige til at komme med spændende bagværk mm. De har desuden fået deres helt eget indlæg som du kan læse lige her.

Adresse: Refshalevej 213 A.
www.lillebakery.com

La Banchina, Refshaleøen

Har du endnu ikke været her, så er det næsten et must. Ikke alene for deres dejlige lille “morgenbuffet”, men for deres skønne (natur)vine, udsigt og aftensmad. Jeg bruger stedet hele året, fordi det har en dejlig placering, men fordi det emmer af hygge og noget der skiller sig så meget ud fra resten af København.

Stedet

La Banchina er et sjovt, men anderledes sted. Placeret på Refshaleøen og med smuk udsigt hvor du efter morgenmaden desuden lige kan nuppe en dukkert. Det emmer af god stemning, og er godt besøgt – når man har været der, kan man sagtens forstå det! Det er nærmest kun et sort “lille skur”, lige ned til vandet. Nup evt. en god bog med og hyg dig i solen, hvor du enten kan sidde på badebroen, trappen eller langs molen mens du kigger på vandet.

Maden

Simpel. Med surdej og de lækreste croissants. De får deres bagværk fra Il Buco Bakery. Deres boller er helt fantastiske – sprøde, syrlige og vanedannenede. Jeg elsker surdejsboller. MED smør. Kaffen er skøn, til den syrlige side.

Jeg anbefaler…

At man for det første (hvis man ikke har været der), ser at komme afsted til det dejlige sted. Nup en bog med og køb en kop kaffe og surdejsbolle. OG en croissants. Du vil helt sikkert komme igen, når du først har været der.

Adresse: Refshalevej 141
www.labanchina.dk

Andersen & Maillard, Nørrebro

Endnu en perle med fantastisk bagværk. Jeg har før skrevet et helt indlæg omkring dem og det kan I læse lige her. Jeg elsker de her bagerier, som formår at bygge noget unikt fra bunden og sætte sig ind i hvordan godt bagværk skal være!

Adresse: Nørrebrogade 62, 2200 København N.
www.andersenmaillard.dk

Wulff & Konstali, Nørrebro, Hellerup & Amager

Jeg husker W&K som det første sted med byg-selv-brunch konceptet. Meget smart faktisk, hvor man selv frit vælger hvad man vil have til morgenmad/brunch, ved at afkrydse på en seddel. Stedet er i dag meget populært og godt besøgt.

Stedet

Jeg har ind til videre kun besøgt deres sted i Waterfront centret, i Hellerup. Men jeg ved at de også holder til på både Amager og Nørrebro. I Waterfront har de en kæmpestor afdeling, hvor der kan sidde en del mennesker. Man kan derfor også forvente at måtte gå igen, hvis man ikke vil vente alt fra 5-15 minutter på at få et bord. Maden kommer dog forholdvis hurtigt, så ventetiden føles ikke lang. Man kan nemlig ikke bestille plads.

Indretningen er lys og lækker, med god plads mellem hvert bord. Man sidder altså derfor slet ikke klemt mellem hinanden.

Maden

Konceptet er ret simpelt og overskueligt. Du kan vælge mellem henholdsvis 5 eller 7 forskellige anretninger. På menukortet har de været så behjælpelige at markerer eventuelle allergener, men også omkring hvilke anretninger der er vegetariske og vegansk.
De skifter ofte menu, hvorfor det aldrig er kedeligt at besøge stedet – dog er nogle anretninger kommet for at blive, fx brød, æg mm. – altså de klassiske. Der er brunch alle dage fra 9.00-15.00. Der er altid noget salt og sødt på menuen, mums.

Jeg anbefaler…

At vælge lige præcis det du synes lyder lækkert! Men deres vafler er altså meget lækre, med lækker flødeskum på.

Adresse: Lergravsvej 57 / Waterfront i Hellerup / Isafjordsgade 10 / Skt Hans Torv 30
www.wogk.dk

GRØD, Nørrebro, Vesterbro, Kbh K, Frederiksberg

Jeg er vild med grød i alle afskygninger; havregrødrisotto, risengrød, bygotto – jeg kunne blive ved.. Men der er faktisk et sted i København, hvor du kan få det hele. Som i alle slags! Så til dig, som også elsker grød, og er en grødspiser, kommer her lige en lille anbefaling til et sted, af samme navn, GRØD.

Stedet

Jeg er ret fan af konceptet. Jeg spiser der forholdsvis ofte – mest til morgenmad. Det er et hyggeligt sted, lige at starte morgenen med en god veninde. Selvfølgelig sammen med en havregrød og kaffe. Og så er det en god undskyldning for, ikke selv at stå og røre i gryderne.

GRØD er placeret i flere af Københavns bydele. De er rigtig hyggeligt indrettet – pånær den i Torvehallerene, den er mere åben og med få pladser indendøre. Ellers er stederne afslappenede, indrettet med farver på væggene og det er næsten altid til at få fat i en siddeplads. Du kan også snildt sidde og studere.

Maden

Det er jo svært ikke at nævne GRØD, når vi snakker om morgenmad, frokost og for den sags skyld også aftensmad. De laver nogle rigtig lækre retter til SU-venlige priser, og du kan slippe af med en flad 50’er, for en portion havregrød med topping – som du tilmed selv kan vælge. Der er desuden mulighed for at vælge lille/stor portion. Til morgenmad, går jeg ofte efter en havregrød med årstidens kompot, peanutbutter og chokolade. Men en anden favorit, der altid er på kortet er den klassiske med friske æblestykker, karamel og ristede mandler.

De laver nogle dejlige kombinationer, og så er jeg vild med, at menukortet er varieret og skiftende, alt efter årstiden. Dette gælder både deres morgen- og frokostvarinater, som du også kan spise til aften. Er du ikke den helt store grødspiser til morgenmad, har de også smoothies og chiagrød.

Jeg anbefaler…

Deres havregrød, ALL-in grød, hvor du får alle deres (+10 stks) topping på. Skyl gerne ned med en lækker limonade med ingefær. Mums!

Adresse: Jægersborggade 50, kld. tv. / Linnésgade 17 / Vesterbrogade 105b / Falkoner alle 34.
www.groed.com

At the Counter, Østerbro

Er I klar til hypen, som alle taler om (inklusiv mig selv)? Det er slet ikke så mærkeligt, fordi de dygtige der står bag Juno the Bakery, har åbnet nyt sted. Nu kan du sidde i deres nyåbnede og hyggelige intime lokale og nyde alt deres bagværk. Der er ingen tvivl om, at Juno the Bakery er i top tre over Københavns bedste bageri. De ligger nemlig i hård konkurrere med Hart Bageri og Lille Bakery, efter min mening.

Stedet

Beliggende på Østerbro – en spytklat fra Juno. Stedet er småt, men godt indrettet og jeg talte at på en god dag kan der klemme sig 14-16 stykker ind. Indretningen er minimalistisk, lyst og meget yndig – ikke for mange forstyrrende elementer. Du kan tappe vand i det ene lille hjørne, som en del af den ellers gode service de har.

Maden

Jeg behøver næsten ikke skrive alt for meget. Prøv det selv. Det hele. Jeg bor selv meget tæt på, hvorfor vi ofte køber bagværk, søde som salte og deres croissants med hjem og nyder til egen kaffe. Da jeg besøgte At the counter fik jeg deres lille platte med æg, brød, smør og ost.

Jeg anbefaler…

Hele deres udvalg. Spiser du på stedet, prøv deres morgentallerken som på billedet. Tager du med hjem? Prøv deres surdejsboller eller kardemommesnurrer. Ren guf!

Adresse: Randersgade 45, 2100 København Ø.

Original Coffee, Nordhavn, Østerbro, Kbh K, Nørrebro mv.

Original Coffee

En sikker kaffebar, som er placeret flere steder i byen. Jeg har brugt diverse steder flittigt igennem årerne, fordi de leverer den samme gode kaffe alle steder. De er en kæde med i alt 8 kaffebarer i København.

Stedet

En dejligt sted både at holde møder og arbejde eller blot for en kop kaffe eller simpel morgenmad. Indretningen er meget stilren. Altid sød betjening!

Maden

Det er den samme menu på alle lokationerne, så man ved man kan forvente. De har ikke den store udskiftning, men det meget basic som avocadomad, yoghurt, boller, æg og rugbrød. De har desuden en morgentallerken, som mætter fint til en fin pris. Hertil kan man tilkøbe ekstra, hvis det ikke skulle være nok.

Jeg anbefaler…

Det man lyster og at man sammensætter lidt på kryds og tværs, da udvalget er så simpel og få.

Adresse: Der flere. Se dem alle på www.originalcoffee.dk

Det Rene Brød, Østerbro

Det rene brød: kaffebar og bageri

Når det skal være lidt (ekstra) hyggeligt og lækker om søndagen (eller resten af ugen), går turen ofte hertil. Hvis jeg er hjemme i weekenden, så smutter jeg ind imellem til denne bager, på Østerbro og får lidt lækkert. Sidst jeg var der, fik jeg deres snegl. Den var virkelig god og snasket, ligesom jeg elsker det! Altså sådan rigtigt lavet på smør, så man kan smage det.

Stedet

Bageriet ligger rundt om i de fleste af Københavns bydele. De bager 100% økologisk og laver de lækreste brød, boller og kager i alle afskygninger. Ikke alene kan du købe lækker bagværk med hjem – du kan også blive, og nyde din lækkerier. De laver en rigtig dejlig kaffe, hvor du frit kan vælge forskellige mælk til. Stemningen er meget hyggelig og der er på nogle af bagerierne indrettet med antikke og gamle møbler.

Noget, som jeg godt kan lide ved DET RENE BRØD er, at de har nogle gode mærkesager. Hele deres bageri bygger på, at bage på vindkraft. Derudover kan du også støtteUngdommens Røde Kors, ved at handle hos dem. Den sidste gode sag, de gør sig i er, at alt det overskydende brød afhentes af hjælpeorganisationer, som bl.a. giver det til de hjemløse. Desuden: de har stempelkort til deres kaffe, så hvis du kommer ofte kan du spare den sidste.

Maden

Som sagt, 100 % økologisk. Jeg har efterhånden smagt en del af deres bagværk, fordi der ligger to af deres bagerier på Østerbro alene. Deres kager er virkelig gode, men bollerne kan – efter min mening – godt mangle lidt smag.

Jeg anbefaler…

Jeg spiser ofte deres marrokanske appelsinkage (som jeg har prøvet at efterligne lige her) eller mandelkage, hvis jeg lyster til noget sødt. Særligt mandelkagen er virkelig god!

Adresse: Rosenvængets Alle 17 / Godthåbsvej 45 / Nørrebrogade 42 / Nørrebrogade 176 / N. Kronprinsessegade 62 / Østerbrogade 103
www.detrenebroed.dk

Bottaga Barlie, København K

Stedet er blevet ét af mine favoritter – dels på grund af det er okay tæt på hvor jeg bor, dels fordi de serverer god kaffe og dels fordi jeg hygger mig i deres hyggelige lokale. Et dejligt et morgenmadssted, der op ad dagen bliver til vinbar med skønne snacks.

Stedet

Råt, nice og hyggelig. Beliggenheden er god, fordi stedet er gemt lidt væk – omgivet af de smukke gamle Nyboder. Prisen er også derefter – dog ikke på morgenmadsdelen, som jeg synes er helt fin i pris.

Maden

Deres morgenmad byder på lidt af hvert, øko surdejs bolle m. unika ost og smør,
blødkogt æg, yoghurt, avocadomad, omelet og kanelsnurrer. Jeg er glad for at deres æg, mejeri produkter og bagværk er produceret økologisk og af danske råvarer.

Jeg anbefaler…

Deres surdejsbolle med unikaost og smør. Bestil kaffen til!

Adresse: Fredericiagade 78, 1310 København
www.barlie.dk

Ø12 Coffee and Eatery, Østerbro

Ø12 er et dejligt morgenmadsted beliggende på Østerbro, tæt ved kartoffelrækkerne. Stedet er for dig, som kan lide det pæne og gerne vil fange et pænt Instagram-billede. Personale er søde og imødekommende, og der er mange sidepladser indenfor.

Stedet

Råt, men hyggeligt. Kører du forbi Øster Farimagsgade kan du ikke undgå at se det, da ligger lige ud til vejen. Det er desuden oplagt lige at smutte forbi stedet og hente en kaffe med, til en gåtur om søerne.

Maden

Du får et menukort i hånden, der byder på alverdens lækkerier, og det er helt svært at vælge! Du finder alt fra surdejsboller, yoghurt til Avocado Smash på ristet surdejsbrød og lune retter. Stedet laver også en fin kop kaffe.

Jeg anbefaler…

Deres surdejsboller med ost og marmelade! OG deres frisklavede juicer, der desuden bliver serveret super nice, i sådanne flasker hvor du selv kan hælde op. Det kunne jeg godt lide.

Adresse: Øster Farimagsgade 12b, København Ø
www.12cph.dk

Les Trois Cochons, Vesterbro

Alene gaden hvor Les Trois Cochons ligger oser af Paris. Værnedamsgade er et meget lille og hyggelig gade på Vesterbro, som i princippet kunne være taget ud af Paris. Jeg elsker det. Jeg kommer der ikke ofte, men når jeg gør så nyder jeg det. Det givet mig nemlig en lille tanke tilbage på min tid i Paris som jeg savner ind imellem.

Stedet

Pænt. Stilrent og med autentisk!

Maden

Som at kigge på et menukort i Paris – dog lidt nuanceret og tilpasset vores kultur, men godt! Deres croissanter er dog ikke at råbe HURRA for, men deres Eggs Benedict med english muffin, skinke, spinat & hollandaise er virkelig god. Generelt har de mange gode retter med æg på menuen.

Jeg anbefaler…

Deres retter med æg. Deres grapejuice er også dejlig og forfriskende. Jeg anbefaler dog at man vælger lidt ved siden af Eggs Benedict, hvis man er lidt sulten.

Adresse: Værnedamsvej 10, 1619 København
www.cofoco.dk/restauranter/les-trois-cochons

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 985
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments