Krustader med krebsehalesalat
Krustader med krebsehalesalat er den perfekte appetizer eller snack, når du vil imponere dine gæster uden at bruge timer i køkkenet. Disse sprøde små skaller fyldt med cremet krebsehalesalat kombinerer delikate smage og en elegant præsentation, der gør dem ideelle til både festlige lejligheder og hyggelige sammenkomster. Jeg serverede dem til julefrokost, men de er helt perfekt til nytår, fx ved Kongens nytårstale.
Krustader med krebsehalesalat
Ingredienser
- 2 spsk creme fraiche 38 %
- 1 spsk mayonnaise
- 1 tsk tomatpuré*
- 1 tsk ketchup*
- ½ stk citron (saften)
- 1 håndfuld dild
- 150 g krebsehaler
- Salt og friskkværnet peber
- 12 stk krustader
Fremgangsmåde
- Bland creme fraiche, mayonnaise, tomatpuré, ketchup, citronsaft, smag og peber sammen i en skål.
- Tilsæt hakket dild og krebsehaler. Vend sammen og fyld krebsehalesalaten i krustaderne lige før servering for at undgå, at de bliver bløde.
- Pynt med lidt frisk dild på toppen. Velbekomme!
Krustader med krebsehalesalat – En lækker og nem snack/kanapé til enhver lejlighed
Hvis du leder efter en nem snack med krustader, er dette et oplagt valg. Du kan nemt variere fyldet, men krebsehalesalat forbliver en klassiker, der altid hitter. Krustader kan du finde i velassorterede supermarkeder, hvor de fås klar til brug, så du blot skal fokusere på at lave eller købe en lækker salat til fyldet. Jeg købte mine i MENY, men jeg har også set dem i Føtex.
Krustader med krebsehalesalat er ikke bare en smagsoplevelse – de er også en fryd for øjet og nemme at servere. Prøv dem næste gang, du skal bruge en elegant og nem snack med krustader!
Tip! Er du ikke så vild med krebsehaler, kan du erstatte med almindelig rejer. Du kan sågar også komme andet fyld i, eksempelvis en cremet laksemousse eller tunmousse.
Krustader med fyld
Uanset om du søger inspiration til krustader med fyld til en festlig buffet eller blot en hurtig og indbydende snack, så er denne opskrift et sikkert hit. Servér dine krustader kolde og pynt dem gerne med friske krydderurter for et ekstra touch. Jeg har toppet mine med dild, men frisk purløg vil også være fint! Eller kørvel.