Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Krustader med krebsehalesalat
Krustader med krebsehalesalat er en lækker lille kanapé, som kan bruges til fx nytår eller til gæstemiddag. Krustader med fyld er så lækkert! Prøv også med fx laksemousse eller tunmousse.
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredients
2
spsk
creme fraiche 38 %
1
spsk
mayonnaise
1
tsk
tomatpuré*
1
tsk
ketchup*
½
stk
citron
(saften)
1
håndfuld
dild
150
g
krebsehaler
Salt og friskkværnet peber
12
stk
krustader
Fremgangsmåde
Bland creme fraiche, mayonnaise, tomatpuré, ketchup, citronsaft, smag og peber sammen i en skål.
Tilsæt hakket dild og krebsehaler. Vend sammen og fyld krebsehalesalaten i krustaderne lige før servering for at undgå, at de bliver bløde.
Pynt med lidt frisk dild på toppen. Velbekomme!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk