Høstfestival ved Esrum Kloster og Møllegård

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER
I sidste weekend var jeg på endagstur med min mor – turen gik til høstfest ved Esrum Kloster & Møllegård, som min mor havde tippet mig om for længe siden. I den forbindelse, spurgte hun også om vi skulle tage afsted. Og når nogle nævner for mig, at der er fyldt med lækre råvarer og fødevarerproducenter, vil man kun hører et rungende ja herfra.

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER OG MØLLEGÅRD

Jeg elsker at deltage til dens slags markeder og festivaller. Udover jeg bliver inspireret på madfronten, og så vil jeg gerne støtte producenterne og købe deres lækre råvarer i sæson. Jeg kan ikke få nok af den slags, og jeg synes klart det skal hyldes noget mere. Jeg fik i den grad smagt på Nordsjællands, de mange lokalproducerede fødevarer. Dog kunne jeg godt have ønsket, at det bugnede endnu mere med råvarer, men jeg vil klart anbefale festivalen alligevel!

Vi gik en tur rundt ved boderne og smagte på produkterne, hørte om produkterne og købte indimellem. Vi spiste frokost, kiggede lidt videre. Drak en kop kaffe i caféen og spiste den lækreste gulerodskage – det minder mig om, at sådan en opskrift skal snart på bloggen, fordi det mangler. Til sidst gik vi en tur i haven og så på, at efterårets frugter er på vej til os; æbler, pærer og nødder.

MØLLECAFÈEN VED ESRUM

Er du alligvel på tur i Nordsjælland, så vil jeg anbefale dig et smut fordi Esrum Møllecafé. De serverer dejlig frokost, men også hjemmebag og friskbrygget kaffe.

Nu vil jeg så småt begynde at gøre mig klar til endnu en festival i madens tegn: Copenhagen Cooking & Food Festival, hvor jeg i aften skal deltage til mit første ud af fire arrangementer. Jeg glæder mig helt vildt!

Rigtig god weekend ♥

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

HØSTFESTIVAL VED ESRUM KLOSTER

 

 

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 986
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments