Butterbean spread med gurkemeje

Butterbean spread med gurkemeje

Grønne vafler med spinat
Jeg har set frem til weekenden, og specielt til denne lørdag hvor min veninde Michala skulle komme forbi til en masse madlavning. Vi har været produktive og har bagt vafler, brød og spreads. Jeg er selv ret vild med diverse dips, smørepålæg, tapenader og spreads (kært barn, har mange navne). Jeg bruger dem næsten dagligt til blandt andet at smøre på kiks, knækbrød, brød, vafler eller i sandwiches – det er kun fantasien der sætter grænser. Denne bønnespread er også virkelig lækkert at bruge det til f.eks. grøntsagsstave, som en sund snack. Jeg har også brugt den i en lækker buddha bowl salat, i stedet for fx hummus.

BUTTERBEAN SPREAD: SPREAD MED GURKEMEJE

I dag fik vi lavet denne spread med varme krydderier. Vi er begge tosset med smagen af spidskommen og blev hurtigt enige om, også at tilsætte gurkemeje for den fine gule farve. Herligheden blev nydt til brød og vafler, som en lidt sen frokost. Opskriften på den grønne dip med mynte, som du ser på billedet kan findes lige her.

FÅ OPSKRIFT PÅ BØNNESPREAD HER:

0 fra 0 stemmer
Butterbean spread med gurkemeje
BUTTERBEAN SPREAD MED GURKEMEJE
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Dips og dressinger
Antal: 1 Glas
Ingredienser
  • 1 dåse butterbeans, 240 g drænet vægt
  • 2 spsk vand
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 3 spsk citronsaft
Sådan gør du
  1. Alle ingredienser blendes, i en minihakker eller med stavblender. 

  2. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft. 

  3. Nyd i en salat, på brød eller som tilbehør til tapas. 

  4. Velbekomme.

 

Butterbean spread med gurkemeje

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Niklas Roar
Gæst

Wow! Du tager nogle virkeligt flotte billeder. Er vild med enkeltheden. Teach me 😉

Grønne vafler med spinat
Jeg har set frem til weekenden, og specielt til denne lørdag hvor min veninde Michala skulle komme forbi til en masse madlavning. Vi har været produktive og har bagt vafler, brød og spreads. Jeg er selv ret vild med diverse dips, smørepålæg, tapenader og spreads (kært barn, har mange navne). Jeg bruger dem næsten dagligt til blandt andet at smøre på kiks, knækbrød, brød, vafler eller i sandwiches – det er kun fantasien der sætter grænser. Denne bønnespread er også virkelig lækkert at bruge det til f.eks. grøntsagsstave, som en sund snack. Jeg har også brugt den i en lækker buddha bowl salat, i stedet for fx hummus.

BUTTERBEAN SPREAD: SPREAD MED GURKEMEJE

I dag fik vi lavet denne spread med varme krydderier. Vi er begge tosset med smagen af spidskommen og blev hurtigt enige om, også at tilsætte gurkemeje for den fine gule farve. Herligheden blev nydt til brød og vafler, som en lidt sen frokost. Opskriften på den grønne dip med mynte, som du ser på billedet kan findes lige her.

FÅ OPSKRIFT PÅ BØNNESPREAD HER:

0 fra 0 stemmer
Butterbean spread med gurkemeje
BUTTERBEAN SPREAD MED GURKEMEJE
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Dips og dressinger
Antal: 1 Glas
Ingredienser
  • 1 dåse butterbeans, 240 g drænet vægt
  • 2 spsk vand
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 3 spsk citronsaft
Sådan gør du
  1. Alle ingredienser blendes, i en minihakker eller med stavblender. 

  2. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft. 

  3. Nyd i en salat, på brød eller som tilbehør til tapas. 

  4. Velbekomme.

 

Butterbean spread med gurkemeje

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Niklas Roar
Gæst

Wow! Du tager nogle virkeligt flotte billeder. Er vild med enkeltheden. Teach me 😉

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu