Pasta med rucolacreme

Sommeren er kommet, og så mange smukke, grønne farver kan ses rundt omkring på træer, buske og blomster. En sommerlig opskrift, der i den grad går i stil med alt det grønne, er denne nemme pasta med rucolacreme, som har en fantastisk, sprudlende grøn farve. Pastaen tager kun 20 minutter at lave, så du hurtigt kan komme ud og nyde solen igen!

Pasta med rucolacreme

Opskrift på pasta med rucolacreme

Pasta med rucola kan lyde som lidt af en bitter ret, men det er det ikke. Udover rucola og pasta skal du nemlig bruge basilikum, persille, pinjekerner og hvidløg, så du får en lækker urtecreme, der balancerer det let bitre fra rucolaen.  

Eftersom man ikke skal andet end at blende ingredienserne til cremen sammen og koge pastaen, er rucolapasta lynhurtigt at lave. Perfekt til dage, hvor man meget heller vil være ude i solen end i køkkenet. 

Pasta med rucolacreme opskrift

Pasta med rucolacreme

Pasta med rucolacreme er en super lækker og nem opskrift på en smuk grøn rucolapasta der smager vidunderligt
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 2 Personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

Rucolacreme

  • 1 håndfuld basilikum
  • ½ håndfuld bredbladet persille
  • 20 g pinjekerner
  • 1 fed hvidløg (lille)
  • 60 g baby rucola (Nordic Harvest)
  • 20 g olivenolie*
  • 60 g smagsneutral olie
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 stk citron

Pasta

  • 250 g tørret pasta

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne sammen til en lækker rucolacreme og smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Kog pastaen 1-2 minutter mindre end anvist på pakken og lad ca. 1 dl af kogevandet blive i gryden sammen med pastaen. Tilsæt rucolacremen og lad det hele samle sig under omrøring i ca. 1 minut.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
rucolapasta

Lækker rucola pasta i samarbejde med Nordic Harvest

Til min pasta med rucolacreme bruger jeg en af de skønne salater fra Nordic Harvest – nemlig deres baby rucola. Det hedder baby rucola, fordi Nordic Harvests bladgrønt ikke vokser sig ret stort. De dyrker nemlig i en vertikal farm, hvor de kan spare på både plads og vand – det har jeg skrevet meget mere om i mit indlæg lige her

Det skønne ved baby rucola er at det ikke når at udvikle lige så mange bitterstoffer, som rucola, der får lov at vokse sig større. Derfor smager det helt fantastisk i sådan en pastaret – friskt for både øje og smagsløg. 

Prøv også: Pizza med Parma skinke, rucola og Parmesan.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 986
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments