Annonce

One pot pasta med bacon og svampe

One pot pasta med bacon

One pot pasta med bacon og svampe er en skøn og nem aftensmad, som du kan lave på under 30 minutter. Sådanne retter elsker jer, og derfor elsker jeg også denne pastaret. Du skal blot komme alle ingredienserne i en gryde og koge det samme – det er nemlig konceptet med one pot-retterne.

Denne pastaret smager virkelig godt og der er knald på umami-smagen. Der er nemlig både bacon og svampe i gryden, og de er begge to vidunderlige smagsgivere. Pastaretten er dejlig cremet fra fløden. Haps, den er god denne her opskrift. Prøv den!

Opskrift på one pot pasta med bacon og svampe

Den første opskrift jeg lavede til bloggen med konceptet one-pot var denne one pot pasta med kylling i en cremede tomatsauce. Den blev rigtig hurtig populær, og siden da har jeg udviklet lidt flere opskrifter i samme kategori.

Opskriften på denne one pot pasta med bacon og svampe er derfor inspireret af mine tidligere opskrifter. Jeg elsker kombinationen af pasta, svampe og bacon og derfor kom denne idé også ret hurtigt til mig.

Jeg kommer alle ingredienserne ned i en gryde og koger det sammen. Til sidst smager jeg til med salt, peber og lidt hvidvinseddike.

Hvis du elsker pasta og kunne tænke dig mere inspiration kan du se alle mine pastaretter her, hvor du kan finde over 40 skønne pastaopskrifter.

One pot pasta med svampe

One pot pasta med bacon

One pot pasta med bacon og svampe er en skøn pastaret med masser af smag og cremethed. Opskriften er nem og tager under 30 minutter!
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt25 minutter

Ingredienser

  • 80 g champignoner
  • 50 g bacon
  • 75 ml fløde
  • 25 ml hvidvin
  • 500 ml vand
  • 200 g tørret pasta
  • salt og friskkværnet peber
  • 15 ml hvidvinseddike*
  • ½ bundt persille
  • ½ bundt purløg

Fremgangsmåde

  • Skær champignoner i skiver og kom dem i gryden. Skær ligeledes bacon i fine tern og kom dem i gryden. Tilsæt pasta, fløde, hvidvin og vand til gryden og kom lidt salt og peber i.
  • Sæt det på et blus under medium varme og lad det simre i ca. 15 minutter. Mens der røres med jævne mellemrum. I mens hakkes persille og purløg fint.
  • Tilsæt finthakkede krydderurter til sidst sammen med eddike. Smag til med salt og peber.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Onepotpasta med bacon
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 979
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments