Kokosvafler med toppings
Jeg har fri i dag fra studiet og skal ses med min far senere, så inden da fik jeg lyst til at afprøve mit nye vaffeljern. Jeg er allerede vild med det, så lækre vaffelopskrifter er noget, I vil komme til at finde mangel flere af her på bloggen i al fremtid.
Kokosvafler
Ingredienser
- 2 stk æg
- 60 g hvedemel
- 150 ml kokosmælk*
- 15 g kokosmel* (2 spsk)
- ¼ tsk flagesalt
- 1 tsk vaniljepulver*
- 15 g akaciehonning (1 spsk)
Desuden
- 30 g kokosolie* (2 spsk)
Køkkenudstyr
Fremgangsmåde
- Blend alle ingredienser og steg dem i kokosolie, når vaffeljernet er varmet op.
- Jeg toppede med friske hindbær, kokoschips, peanutbutter og chokoladestykker.
Nemme og lækre kokosvafler
Kokosvafler med peanutbutter og chokolade, smager virkelig godt! Jeg har længe ønsket mig et vaffeljern, som i viiiiirkelig længe! Jeg ville egentlig helst have et vaffeljern med seks hjerter, da vaflen så bliver endnu større. Men jeg droppede det, da det blev ret besværgeligt at få fat i.
Jeg ville afprøve en opskrift, hvor banan ikke indgik. Så jeg har lavet nogle med smag af kokos og med indhold af fuldkorn fra havregryn. Hvis du alligevel har lyst til bananvafler, kan du prøve sådan nogle af også.
Vafler med kokosmælk og kokosmel
Der er knald på smagen i disse kokosvafler, som både indeholde kokosmælk og kokosmel. Derudover er de også stegt i kokosolie, men her kan du sagtens bruge smør for at få dem endnu mere sprøde.
Opskriften er virkelig nem at gå til og portionen giver i alt 6 hjertevafler. Du kan skære dem ud i mindre stykker, så de rigtigt ligner små hjerter. Top dem hvad du vil, eller server en masse forskellige toppings ved fx morgenbordet eller brunchbordet og lad dine medspisere selv bestemme hvad de vil komme på.