Rødløg er kendt for sin smukke farve og det er derfor oplagt at bruge dem i retter hvor løget er synligt. Rødløg kan bruges både, bagte, stegte, rå eller syltede. Løget får en sødere smag, jo længere det tilberedes. Her på siden kan du finde alle mine opskrifter med rødløg. Jeg håber at du bliver inspireret til at bruge det smukke løg i madlavningen.
Rødløg
Opskrifter med rødløg
Der findes så mange lækre opskrifter med rødløg. Rødløg er med sin smukke farve og mindre skarpe smag i forhold til det almindelige hvide zittauerløg, oplagt at bruge i salater. Prøv dem i en skøn melonsalat eller en klassisk græsk salat.
Hvis du lige som mig er vild med rødløg, så må du prøve at lave et sprødt løgbrød, der er perfekt til suppe eller en salat. Denne løgtærte med både hvide- og rødløg smager også fantastisk.
Jeg har altid syltede rødløg stående i mit køleskab. De smager så godt og er virkelig lækre i fx en sandwich, som i denne steak sandwich med estragonmayo og syltede rødløg.