Bønnedip der smager af den klassiske holiday dip

Heartland Festival – vi ses igen!

For blot et par uger siden besøgte jeg de smukke omgivelser på Egeskov Slot, beliggende på Sydfyn. På dét tidspunkt, var det ikke planlagt at jeg skulle til Heartland Festival sidste weekend, der holder til på samme lokation. Så da jeg blev inviteret med, kunne jeg bestemt ikke sige nej. Jeg kendte ikke meget til festivalen på forhånd, og havde blot hørt kørt om den, i en festlig sammenhæng. Men da min kæreste for andet år i træk skulle have madbod på festivalen, har jeg ikke helt kunne undgå at følge lidt med på sidelinjen – og dermed blive en smule misundelig(!)…

Men afsted kom jeg også, wuuhu! Intim festivalstemning må være nøgleordet herHeartland festival er nok den fineste jeg har oplevet til dato. Der er så meget for alle sanser at gå på opdagelse i – den er simpelthen så fin. En festival med alt hvad hjertet begærer; dejlig musik, god mad og smukke omgivelser. En ovenud gennemførlig stemning med lyskæder i træerne og et spejlbillede i voldgraven af Egeskov slot, kunne nydes med musik i baggrunden. Fynske råvarer og madboder fra de fjerne kyster – det var ikke et spørgsmål om hvad man kunne få, men hvad man skulle vælge.

Et par timer på Tasteland scenen
Blandt de mange lækre madboder, var opstillet et lille køkkenunivers med mulighed for at hente inspiration indenfor madlavning og gastronomi, hvor ASKO dannede rammen – endda i et bæredygtigt omfang, der på bedste vis passede til resten af miljøet på Heartland. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at tage del i madlavningen, og brugte derfor en lille time her i selskab med Nadine Redzepi, hvor ægget var i fokus.
Heartland – du er er uden sammenligning – den smukkeste festival jeg nogensinde har været på! Du er er uden tvivl en af landets mest interessante festivaler når det kommer til mad, drikkevarer og gennemførlig stemning. Jeg overvejer ikke blot, jeg ved med sikkerhed, at vi ses igen næste år!

Heartland FestivalHeartland Festival{ Den lækreste klassisk tatar }

Heartland FestivalHeartland FestivalFine udsmykninger i træer og skov }

Heartland Festival{ Madlavning på Tastelandscenen, med ASKO’s køkkenprodukter og ægget i fokus }  
Heartland Festival Heartland Festival Heartland Festival

Heartland Festival Heartland Festival
Altid is, vigtigt. Fyns bedste is – og den med hasselnød fik jeg to gange }

Heartland Festival Heartland Festival
Mulighed for at lave snobrød mm. over bål }

Heartland FestivalHeartland Festival { Se lige hvor træerne så smukt er reflekteret i vandet }

#inspiredbyheartland
#inspiredbyscandinavia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønnedip der smager af den klassiske holiday dip