Jeg er på barsel - vender stærkt tilbage
Forår
Man ved at foråret er på vej når, det bliver lysere, de første radiser viser sine små skud og fuglene begynder at synge. De skønne måneder der spænder fra d. 1 marts til 31 maj og det er for alvor lovligt at tage hul på skønne forårsretter.
Her på siden finder du alle mine bedste opskrifter på skønne forårretter, som du kan lave til aftensmad, frokost eller for dine gæster.
Forårs opskrifter
Når det er vinter, glæder jeg mig altid meget til foråret, fordi månederne byder på nogle af mine yndlingsråvarer, der omfatter asparges, rabarber, feldsalat, forårsløg, radiser, spinat osv. Derfor bliver årets første hvide asparges med stenbiderrogn også indtaget, gerne med nybagt surdejsbrød.
Det er tid til skønne retter med ærter, nye danske kartofler og solmodne tomater. Gerne i sammenspil i fx en skøn kartoffelsalat eller grønne salater. Af dessert kommer der alt fra skønne rabarberkager– og rabarmuffins til jordbærtærte. Der er så meget lækkert man kan lave med jordbær og rabarber.