Hjemmelavet proteinbar med chokolade

Proteinbar med kakao og kokos

Hjemmelavet proteinbar med chokoladesmag og dadler kan bruges som en god snack efter fx træning, eller hvis lækkersulten melder sig. Protein er meget hypet, og jeg er selv ikke fan af de mange proteinbarer der er på markedet, som ofte indeholder en masse ingredienser, som jeg ikke ser relevante. Derfor ville jeg lave en selv lave en proteinbar, med ingredienser der er naturlige!

Normalt er jeg ikke fortaler for brug indtag af ekstra protein, og slet ikke hvis det kommer fra proteinpulver. I gennemsnit får vi nok protein i løbet af en dag. Dog kan man med fordel øge sit indtag, hvis man har været fysisk aktiv eller man bevidst om, at ens indtag ikke er højt.

Chokoladebarer med højere proteinindhold

Hjemmelavet proteinbar med chokolade

Chokoladebarer med højere proteinindhold. Disse barer med chokoladesmag er super nemme at lave og sødet med dadler og smager super godt!
5 fra 4 stemmer
Antal: 4 Stk
Forberedelse1 time
Tilberedelse5 minutter
I alt1 time 5 minutter

Ingredienser

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienser, undtagen chokoladen i en minihakker eller foodprocessor og blend til en ensartet masse. 
  • Læg massen ud mellem 2 stykker bagepapir, og rul det ud i en firkant i den tykkelse du ønsker den. (Mine er 1 cm). 
  • Lad dejen hvile på køl i ca. 1 time, og skær herefter barene ud med en skarp kniv – jeg fik fire stk.
  • Smelt chokoladen over vandbad og dyp barerne i chokoladen og pynt evt. med ekstra kokosmel. 
  • Opbevar barerne i køleskabet.  
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Opskrift på nemme proteinbarer med chokoladesmag

Proteinbarer er en populær snack blandt folk, der ønsker at få en hurtig energiindsprøjtning og et boost af protein. Men i stedet for at købe færdiglavede proteinbarer i supermarkedet, kan du nemt og hurtigt lave dine egne hjemmelavede proteinbarer i køkkenet. Og en af de bedste ting ved at lave dine egne proteinbarer er, at du har fuld kontrol over ingredienserne, og du kan tilpasse dem til dine personlige præferencer og diætbehov.

Opskriften på en lækker hjemmelavet proteinbar med chokolade, er super nem at lave! Disse proteinbarer er fyldt med sunde ingredienser og smager så dejligt. Du vil ikke tro, at denne proteinbar er sund, men den er faktisk rig på proteiner og lav på sukker. Du kan spise den som en snack efter træning eller som en nem morgenmad, når du er på farten.

Hjemmelavet müslibarer
En grundopskriften på nemme og lækre velsmagende hjemmelavet muslibar. Jeg vil anbefale at lave dobbelt portion, når man er igang.
Gå til opskrift
Hjemmelavet müslibar

Hjemmelavet proteinbar sødet med dadler

En af nøgleingredienserne i denne opskrift er dadler, som er en naturlig sødning, der samtidig er rig på fibre, vitaminer og mineraler. De giver også proteinbaren en dejlig konsistens og gør den mere fyldig og tilfredsstillende. Udover dadler indeholder opskriften også havregryn, kakaopulver, kokosmel, kakaonibs og proteinpulver, som bidrager med protein og sunde fedtstoffer til din krop. 

Sunde myslibar
En hjemmelavet myslibar uden sukker og en bar, der er den perfekte snack på farten eller som mellemmåltid.
Gå til opskrift
Sunde myslibar

Opskriften er nem at tilpasse efter dine præferencer, så du kan tilføje eller fjerne ingredienser alt efter hvad du kan lide. Prøv for eksempel at tilføje tørret frugt eller nødder for ekstra smag og tekstur.

Hjemmelavet proteinbar sødet med dadler

Hjemmelavet proteinbar

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 986
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments