Bærcrumble med valgfrie bær – en sundere dessert

Bærcrumble med valgfrie bær – en sundere dessert

Bærcrumble med valgfrie bærBærcrumble med valgfrie bær fordi du kan bruge lige præcis de bær du elsker allermest. Du kan altid bruge de bær der enten er i sæson eller bruge de bær, som er på tilbud fra frost.

BÆRCRUMBLE

Crumblen er med valgfrie bær og serveret med skyr, som er rørt op med lidt vanilje og saft fra bærrene. Min veninde Michala og jeg blev ret begejstret over vores denne lækre og sundere crumble. Opskriften her er en af de hidtil nemmeste – den er hurtig at bikse sammen, kræver få ingredienser og tager under 1 time. Den er derfor perfekt som en dessert til eftermiddag- eller aftenkaffen. Den kunne også snildt gå, som morgenmad. Det gjorde jeg selv den anden dag, og det var ret lækkert!

Bærcrumble med valgfrie bær

CRUMBLE MED MYSLI

Bærcrumblen her er lavet med müsli i stedet for havregryn. Den er sødet med dadler, fremfor sukker. Den smager stadig dejlig syndigt – jeg har allerede lavet den nogle gange nu, simpelthen fordi den er SÅ nem.

FÅ OPSKRIFT PÅ SUND CRUMBLE HER:

5 fra 1 stemme
Bærcrumble med valgfrie bær - en sundere dessert
BÆRCRUMBLE
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
35 min
 
Ingredienser
Crumble
  • 75 g dadler
  • 1 dl vand, kogende
  • 300 g (frosne) blandede bær, fx blåbær, hindbær
  • 1 spsk kokosolie
  • 150 g valgfri müsli, gerne sukkerfri (evt. glutenfri)
  • 1/2 tsk vaniljepulver
Creme
  • 4 spsk skyr eller græsk yoghurt
  • 1/2 tsk vaniljepulver
Sådan gør du
Crumble
  1. Læg de udstenede dadler i blød i det varme vand i ½ time og blend det sammen til en dadelsirup.

  2. I en skål blandes 2 spsk dadelsirup med bærerne i en skål. Den resterende dadelsirup blandes i en anden skål med kokosolie, vanilje, salt og (sukkerfri) müsli.

  3. Find et ildfast fad frem og fordel bær blandingen heri og kom müsli blandingen ovenpå.

  4. Drys med mandelflagerne udover müsliblandingen.

  5. Bages i en 170 grader varm ovn (alm.) i ca. 25 min. til mandlerne har taget en gylden farve. 

Creme
  1. Ingredienserne til cremen røres blot sammen.


  2. Servér et stykke crumble med creme til. Velbekomme.

Bærcrumble med valgfrie bær

Bærcrumble med valgfrie bær

Bærcrumble med valgfrie bær

Del med en du holder af:

1
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
poker online uang asli
Gæst

Definitely imagine that that you stated. Your favourite justification appeared to be
at the internet the simplest thing to remember of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as other people think about issues that they plainly do not recognize
about. You managed to hit the nail upon the highest as smartly as defined
out the entire thing without having side-effects , people
could take a signal. Will likely be again to get more.
Thank you

Bærcrumble med valgfrie bærBærcrumble med valgfrie bær fordi du kan bruge lige præcis de bær du elsker allermest. Du kan altid bruge de bær der enten er i sæson eller bruge de bær, som er på tilbud fra frost.

BÆRCRUMBLE

Crumblen er med valgfrie bær og serveret med skyr, som er rørt op med lidt vanilje og saft fra bærrene. Min veninde Michala og jeg blev ret begejstret over vores denne lækre og sundere crumble. Opskriften her er en af de hidtil nemmeste – den er hurtig at bikse sammen, kræver få ingredienser og tager under 1 time. Den er derfor perfekt som en dessert til eftermiddag- eller aftenkaffen. Den kunne også snildt gå, som morgenmad. Det gjorde jeg selv den anden dag, og det var ret lækkert!

Bærcrumble med valgfrie bær

CRUMBLE MED MYSLI

Bærcrumblen her er lavet med müsli i stedet for havregryn. Den er sødet med dadler, fremfor sukker. Den smager stadig dejlig syndigt – jeg har allerede lavet den nogle gange nu, simpelthen fordi den er SÅ nem.

FÅ OPSKRIFT PÅ SUND CRUMBLE HER:

5 fra 1 stemme
Bærcrumble med valgfrie bær - en sundere dessert
BÆRCRUMBLE
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
35 min
 
Ingredienser
Crumble
  • 75 g dadler
  • 1 dl vand, kogende
  • 300 g (frosne) blandede bær, fx blåbær, hindbær
  • 1 spsk kokosolie
  • 150 g valgfri müsli, gerne sukkerfri (evt. glutenfri)
  • 1/2 tsk vaniljepulver
Creme
  • 4 spsk skyr eller græsk yoghurt
  • 1/2 tsk vaniljepulver
Sådan gør du
Crumble
  1. Læg de udstenede dadler i blød i det varme vand i ½ time og blend det sammen til en dadelsirup.

  2. I en skål blandes 2 spsk dadelsirup med bærerne i en skål. Den resterende dadelsirup blandes i en anden skål med kokosolie, vanilje, salt og (sukkerfri) müsli.

  3. Find et ildfast fad frem og fordel bær blandingen heri og kom müsli blandingen ovenpå.

  4. Drys med mandelflagerne udover müsliblandingen.

  5. Bages i en 170 grader varm ovn (alm.) i ca. 25 min. til mandlerne har taget en gylden farve. 

Creme
  1. Ingredienserne til cremen røres blot sammen.


  2. Servér et stykke crumble med creme til. Velbekomme.

Bærcrumble med valgfrie bær

Bærcrumble med valgfrie bær

Bærcrumble med valgfrie bær

Del med en du holder af:

1
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
poker online uang asli
Gæst

Definitely imagine that that you stated. Your favourite justification appeared to be
at the internet the simplest thing to remember of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as other people think about issues that they plainly do not recognize
about. You managed to hit the nail upon the highest as smartly as defined
out the entire thing without having side-effects , people
could take a signal. Will likely be again to get more.
Thank you

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu