Crumble med bær og havregryn til morgenmad

Crumble med bær og havregryn til morgenmad

Det er simpelthen måneder siden, at jeg sidst har delt en morgenmadopskrift med Jer der ikke inkluderer nybagte boller eller smoothies. Jeg spiser jo andet til morgenmad end førnævnte, haha. Opskriften på denne crumble med bær havde jeg nær glemt, fordi den har ligget klar til Jer længe nu. Men bedre sent, end aldrig.

Crumble med bær og havregryn til morgenmad

Morgenmadscrumble med bær

En herlig morgenmadopskrift med skyr der er toppet med en dejlig crumble med bær. En nem og dejlig opskrift på blot 10 minutter, hvis du har lavet crumble på forhånd. 
4 fra 2 stemmer
Antal: 2 Personer
Forberedelse5 minutter
I alt5 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Find din yndlingsskål frem og kom skyr i. 
  • Top med bærcrumble og friske bær.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

På hurtige morgener (hvor det ikke behøver være så fotogent) kan jeg godt lide at starte dagen med havregrød med frugt og peanutbutter eller en portion skyr med bær. Når det bliver for ensformigt for mig med bær og agavesuip på skyr, tyr jeg til alternativer. Det er nu at denne crumble med bær og havregryn kommer ind i billedet. Fordi, den smager ganske enkelt hammer godt med yoghurt eller skyr til. Så derfor skal I ikke snydes for en dejlig crumble opskrift med skyr til.

Jeg har samlet vores opskrifter på forskellige typer af grød, som du kan lade dig inspirere af.

Opskrift på crumble med bær uden sukker

Jeg laver en meget simpel opskrift på bærcrumble (der desuden kan holde sig 2-3 dage på køl) og spiser den med min skyr. Egentlig kan man både spise denne bærcrumble til morgenmad, snack og dessert. Så hvis man får gæster på besøg til en kaffe om eftermiddagen, kan man passende lige gemme en smule til morgenmaden næste dag.

Denne kage med frossen frugt gør det virkelig simpelt til altid lige at bikse noget sødt og lækket sammen. Jeg elsker altså sådan en opskrift på nem kage! Er du ikke så meget til en bærcrumble vil jeg tippe dig om min bedste opskrift på crumbledej med æblestykker.

Opskriften er oprindeligt med müsli, men det kan du snildt erstatte med havregryn. Det gør det måske og en smule lettere, da det næsten altid er noget der gemmer sig i køkkenskuffen- eller skabet. Derudover er den sødet med dadler, og indeholder ingen smør.

Crumble med bær og havregryn til morgenmad
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments