
Salat med blåbær, feta, ærter og avocado. Vi er taget i sommerhus henover pinsen. Det er simpelthen så skønt at koble af fra storbyen med lange gåture, spil, tæpper, eftermiddagslure og om aftenen står den på grillmad og rosé.
Igår aftes grillede vi nogle grønne asparges, lavede en helstegt culottesteg og dertil lavede jeg denne sommersalat, som tilbehør. Det var helt perfekt, og for mig, en vidunderlig sommermenu.
Simpel salat med blåbær, avocado og feta
Salaten er frisk, syrlig og cremet på en gang. Der var tilbehør til fire personer og er lynhurtig at smække sammen. Her om sommeren går jeg mere væk fra grovere typer grønt som rødkål, grønkål osv., da jeg elsker at bruge sæsonens råvarer.
De lækre spinatblade er så lækre i en frisk sommersalat, og kan altid pifte måltidet op. Jeg elsker generelt grønne salater.
Få opskriften på frisk salat med blåbær her:

Salat med blåbær og avocado
Ingredienser
Salat
- 100 g babyspinat
- 100 g ærteskud
- 1 stk avocado
- 100 g feta
- 50 g friske ærter
- 200 g friske blåbær
Dressing
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie*
- 1 tsk honning
Fremgangsmåde
- Skyl din spinat og ærtespirrer.
- Skær avocado i fine tern.
- Vend spinat, ærtespirerne og de friske ærter sammen. Anret fint på fad med salat i bunden og top med avocadotern, blåbær og feta.
- Bland ingredienserne sammen til dressingen, og servér den til.
