Jeg er på barsel - vender stærkt tilbage
Fløde
Fløde – Hvis du spørger mig, så er det en uundværlig ingrediens i madlavningen. Fløde kan bruges i både det salte og søde køkken og tilfører fedme, smag og cremethed til retter. Fløde kan fås i forskellige udgaver fra den magre madlavningsfløde, den almindelige fløde til den fede doublecream. Fløde kan bruges i alt fra pastaretter, supper, i kager til en helt almindelig pisket flødeskum. Jeg har samlet alle mine opskrifter med fløde på denne side. Jeg håber at du finder inspiration.
Opskrifter med fløde
Fløde giver en fantastisk smag til retter og den kan bruges i det salte og søde køkken. Fløde tilfører en fedme og cremethed, som det er svært at få fra andre mælkeprodukter. Prøv fløde i en cremet pastaret som denne opskrift på pasta med laks eller i en skøn cremet champignonsuppe.
Fløde er også uundværlig i desserter eller kager. En klassisk citronfromage går man sjældent galt i byen med. Prøv også opskriften på en lækker solbæris med mørkchokolade eller en klassisk opskrift hvor fløden blot er pisket til flødeskum, som i denne opskrift på fastelavnsboller med fløde.