Jeg er på barsel - vender stærkt tilbage
Boghvede
Her på siden finder du forskellige opskrifter med boghvede. Der er flest opskrifter med hel boghvedekerner, som er vidunderlige at riste på panden eller i ovnen og bruge på salater. Boghvede kan også bruges til boghvedegrød, og her kan du bruge både hel boghvede eller boghvedegryn – jeg foretrækker hel boghvede, da de har mere struktur.
Find forskellige boghvede-opskrifter nedenfor. Jeg håber du finder en spændende opskrift, som du har lyst til at lave.
Opskrifter med boghvede
Med hele boghvedekerner kan du lave fantastiske salter. Du kan riste boghvede på panden og komme på toppen af forskellige retter, salater eller morgenmad. Du kan også koge dem hele og bruge dem i salater.
Boghvedegryn er gode til grød, mysli eller muffins. Du kan i princippet bruge dem, som hvis det var havregryn. Boghvede er desuden naturligt glutenfri, hvorfor det er godt hvis du er allergisk overfor gluten.