Jeg er på barsel - vender stærkt tilbage
Havtorn
Havtorn eller nordens citron er en af de råvare som har det højeste indhold af c-vitamin og som kan findes i blandt andet den danske natur! Udover det høje indhold af flere vitaminer og antioxidanter er den også ufattelig smuk – farven minder om en perfekt solnedgang, og det kan jo anvendes i madlavningen.
På denne side finder du alle mine opskrifter med havtorn. Dens smukke farve stråler igennem i alle opskrifterne, og jeg håber du finder en opskrift med havtorn, som du vil afprøve.
Opskrifter med havtorn
Havtorn har sin helt egen smag. Den er særdeles syrlig når den spises rå, men laves der lidt tilberedning med den ændres smagen sig, og den kan være med til at balancere sødmen i kager, marmelader og mere.
Prøv dens rå syrlighed i denne smoothie med havtorn og hindbær, og derefter dens balancerende evne i denne havtornmarmelade, eller i en skøn cheesecake med havtorn og skyr.