Selleriburger med coleslaw og bacon-relish

Selleriburger med coleslaw og bacon relish-1

Hvis du er på udkig efter en saftig og lækker burgeroplevelse, så er denne selleriburger med coleslaw og bacon-relish måske lige noget for dig!? Denne knoldselleri burger er fuld af smag og sprødhed, og den vil helt sikkert tilfredsstille din burgercraving!

Jeg har sat fokus på det grønne, men hvor bacon spiller hovedrollens smag i denne burger med selleri. Jeg har nemlig lavet den lækreste bacon-relish, med rødløg og den smager SÅ ekstrem godt i kombination med sellerien, smeltet cheddar og det sprøde cremede spidskål.

Selleriburger med coleslaw og bacon relish-1

Selleriburger med coleslaw og bacon-relish

Her får du opskriften på en lækker smagsfuld selleriburger med knoldselleri, baconrelish og coleslaw.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 Personer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt30 minutter

Ingredienser

Bacon-relish

Selleriburger

Coleslaw

 • ½ stk spidskål
 • 30 g mayonnaise
 • ½ stk citron
 • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

 • Skær baconen i tern og steg den af i en gryde ved mediumvarme i ca. 3-4 minutter, indtil baconen har smidt noget af sin væske og begynder at blive karamelisseret.
 • Snit løgene fint og tilsæt til dem til gryden og steg dem med baconen yderligere 5 minutter, indtil løgene har smidt væsken og er begyndt at karamellisere også. Tilsæt paprika og steg i ca. 30 sekunder.
 • Tilsæt balsamico samt sukker, og lad det hele stå og simre i ca. 6-8 minutter indtil væsken er næsten fordampet. Smag til med salt og peber. Kom i en skål.
 • Tænd ovnen på grill, og husk at have ovnlågen på klem.
 • Skræl sellerien og skær 4 skiver på ca. 1 cm tykkelse. Steg på en varm pande i lidt olie i ca. 3-5 minutter på hver side, kom cheddar på sellerien og kom den i ovnen under grillen indtil osten er smeltet.
 • Snit spidskål fint og vend det med 2 spsk mayo. Smag til med citron, salt og peber.
 • Saml burgeren ved at smøre 1 spsk mayonnaise på hver side af bollen. Top med selleribøffen, bacon-relish, spidskål og overbollen.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Nem opskrift på saftig selleriburger med bacon-relish og lynhurtig coleslaw

Selleriburgeren er lavet af skiver af selleri, som steges mør på en pande. Sellerien giver en lækker smag samt tekstur. I denne burger savner man på ingen måde en patty, da sellerien serveres mellem bløde brioche burgerboller og lækkert fyld bestående af coleslaw og bacon-relish, der er lavet af stegte baconstykker, rødløg, balsamico og rørsukker.

Resultatet er en burger, der er fyldt med smag, saftighed og sprødhed, og som vil få dine smagsløg til at danse af glæde!

Coleslawen tilføjer en frisk og syrligt pift til burgeren, og bacon-relishen giver en dejlig salt og røget smag. Sammen skaber disse ingredienser en burgeroplevelse, der vil forkæle dine smagsløg. Her kan du også bruge en coleslaw med gulerødder.

Selleriburger med knoldselleri

Smagfuld selleriburger med lækre toppings

En selleriburger kan være utroligt smagfuld, især hvis den er tilberedt korrekt og serveres med de rigtige toppings. Sellerien kan give en unik og delikat smag, der komplementeres godt af en sprød coleslaw og en lækker bacon-relish.

Hos os er vores selleriburger lavet af de bedste ingredienser og tilberedt med omhu for at sikre den bedste smagsoplevelse for vores fastfood-elskere. Prøv vores selleriburger i dag og lad smagen tale for sig selv! Du kan også erstatte knoldselleri-skiven med selleribøffer, hvis du har ekstra god tid i køkkenet.

Selleribøffer
Nem og lækker opskrift på gyldne, sprødstegte selleribøffer af revet knoldselleri, cheddar og pankorasp. Disse vegetarbøffer gode med tilbehør.
Gå til opskrift
nem opskrift på sprøde selleribøffer uden kød

Tilbehør til hjemmelavet knoldselleri burger

En god burger kræver lækkert tilbehør, og denne selleri burger er ingen undtagelse. Jeg anbefaler at servere den med en frisk coleslaw og en velsmagende bacon-relish. Coleslawen giver burgeren en dejlig let og sprød smag, mens bacon-relishen tilføjer en ekstra dimension af smag og tekstur. Sammen med selleribøffen skaber dette et smagsfuldt og sundt alternativ til den klassiske burger.

Hvis du drømmer om noget ved siden af, så er sprøde grove pommes frites altid en god idé. De er en sikker vinder, og super nemme at lave.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments