Chokoladegrød med chokolade og kakao

Chokoladegrød med chokolade og kakao

Chokoladegrød med chokolade og kakao
Chokoladegrød, dét er altså guf! Jeg knus-elsker simpelthen grød og som jeg har nævnt før, så spiser jeg det næsten dagligt. Ihvertfald i perioder, særligt i de kolde måneder. Jeg har altid en “basis-opskrift” på grød, som jeg bruger hver gang, hvor jeg ind imellem tilføjer lidt ekstra smag eller ingredienser.

CHOKOLADEGRØD: GRØD MED CHOKOLADE

I dag har grøden fået nye ingredienser i sig. Jeg har lavet en sund kakaogrød med chokolade og kakaopulver, som farven fint røber. Det smager virkelig lækkert – specielt hvis du kombinere det med banan og peanutbutter på toppen. Udover det, har jeg også toppet med lidt ekstra salt- og sødt i dag. Her mener jeg chokoladekugler og saltmandler.

Grød er dejligt mættende og du kan altid bare undlade chokolade og kakaopulver, hvis du ikke bryder dig om tanken. Men prøv det – det er slet ikke værst med sådan en chokoladegrød til morgenmad.

FÅ OPSKRIF PÅ CHOKOGRØD HER:

5 fra 1 stemme
Chokoladegrød med chokolade og kakao
CHOKOLADEGRØD
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Morgenmad
Antal: 1 Portion
Ingredienser
 • 1 dl grovvalsede havregryn
 • 2,5 dl mandeldrik, almindelig mælk eller vand
 • 1 spsk chiafrø, kan udelades
 • 1 nip salt
 • 1 spsk kakaopulver
 • 1 spsk sødende (f.eks. honning, sukrin, agavesirup, stevia eller lign.)
 • 20 g mørk chokolade
Sådan gør du
 1. Kom havregryn og chiafrø med mælken i en gryde og bring det i kog. 

 2. Tilsæt kakaopulver, chokolade og salt og lad det koge i 1-2 minutter under omrøring, til den er fast og cremet. 

 3. Top med hvad du lyster - jeg brugte banan, peanutbutter og chokolade 

 4. Velbekomme!

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Mia
Gæst
Mia

ingredienslisten og fremgangsmåden passer ikke rigtig sammen

Chokoladegrød med chokolade og kakao
Chokoladegrød, dét er altså guf! Jeg knus-elsker simpelthen grød og som jeg har nævnt før, så spiser jeg det næsten dagligt. Ihvertfald i perioder, særligt i de kolde måneder. Jeg har altid en “basis-opskrift” på grød, som jeg bruger hver gang, hvor jeg ind imellem tilføjer lidt ekstra smag eller ingredienser.

CHOKOLADEGRØD: GRØD MED CHOKOLADE

I dag har grøden fået nye ingredienser i sig. Jeg har lavet en sund kakaogrød med chokolade og kakaopulver, som farven fint røber. Det smager virkelig lækkert – specielt hvis du kombinere det med banan og peanutbutter på toppen. Udover det, har jeg også toppet med lidt ekstra salt- og sødt i dag. Her mener jeg chokoladekugler og saltmandler.

Grød er dejligt mættende og du kan altid bare undlade chokolade og kakaopulver, hvis du ikke bryder dig om tanken. Men prøv det – det er slet ikke værst med sådan en chokoladegrød til morgenmad.

FÅ OPSKRIF PÅ CHOKOGRØD HER:

5 fra 1 stemme
Chokoladegrød med chokolade og kakao
CHOKOLADEGRØD
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Morgenmad
Antal: 1 Portion
Ingredienser
 • 1 dl grovvalsede havregryn
 • 2,5 dl mandeldrik, almindelig mælk eller vand
 • 1 spsk chiafrø, kan udelades
 • 1 nip salt
 • 1 spsk kakaopulver
 • 1 spsk sødende (f.eks. honning, sukrin, agavesirup, stevia eller lign.)
 • 20 g mørk chokolade
Sådan gør du
 1. Kom havregryn og chiafrø med mælken i en gryde og bring det i kog. 

 2. Tilsæt kakaopulver, chokolade og salt og lad det koge i 1-2 minutter under omrøring, til den er fast og cremet. 

 3. Top med hvad du lyster - jeg brugte banan, peanutbutter og chokolade 

 4. Velbekomme!

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Mia
Gæst
Mia

ingredienslisten og fremgangsmåden passer ikke rigtig sammen

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu