
Chokoladegrød, dét er altså guf! Jeg knus-elsker simpelthen grød og som jeg har nævnt før, så spiser jeg det næsten dagligt. Ihvertfald i perioder, særligt i de kolde måneder. Jeg har altid en “basis-opskrift” på grød, som jeg bruger hver gang, hvor jeg ind imellem tilføjer lidt ekstra smag eller ingredienser.
CHOKOLADEGRØD: GRØD MED CHOKOLADE
I dag har grøden fået nye ingredienser i sig. Jeg har lavet en lækker og cremet kakaogrød med chokolade og kakaopulver, som farven fint røber. Det smager virkelig lækkert – specielt hvis du kombinere det med banan og peanutbutter på toppen eller hjemmelavet hasselnøddesmør.
Der er desuden også chokolade i – så lækkert! Udover det, har jeg også toppet med lidt ekstra salt- og sødt i dag. Her mener jeg chokoladekugler og saltmandler.
Grød er dejligt mættende og du kan altid bare undlade chokolade og kakaopulver, hvis du ikke bryder dig om tanken. Men prøv det – det er slet ikke værst med sådan en chokoladegrød til morgenmad.
FÅ OPSKRIF PÅ CHOKOGRØD HER:

Chokoladegrød
Ingredienser
- 1 dl havregryn (grovvalsede)
- 2,5 dl mandeldrik (el mælk / vand)
- 1 spsk chiafrø (kan udelades)
- 1 nip salt
- 1 spsk kakaopulver*
- 1 spsk agavesirup
- 20 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Kom havregryn og chiafrø med mælken i en gryde og bring det i kog.
- Tilsæt kakaopulver, chokolade og salt og lad det koge i 1-2 minutter under omrøring, til den er fast og cremet.
- Top med hvad du lyster – jeg brugte banan, peanutbutter og chokolade
- Velbekomme!
