Vegetarisk madplan uge 5

Den første vegetariske madplan for februar er nu klar, og den byder som altid på sunde, nemme og grønne opskrifter for hele familien. Der er opskrifter til alle ugens dage – med undtagelse af søndag, som er restedag.

Vegetarisk madplan uge 5 – grønne opskrifter til hele familien eller til jer der er to i husstanden

Ugens vegetarisk madplan for uge 5 er for Jer der ønsker mere inspiration til at spise mere grønt eller mindre kød, og som gerne vil bruge så lidt tid i køkkenet som muligt i en travl hverdag.

Denne uges vegetar madplan byder blandt andet på en varm rodfrugtsuppe, rødbedetærte med feta, grøntsagslasagne, to forskellige slags pastaretter – en med stegte peberfrugter og fyldte cannelloni.

Læs også: Tidligere ugentlige vegetariske madplaner, for at få mere inspiration. 

Antal personer: Denne madplan er lavet til 4 personer, men det kan nemt justeres til 2 personer – det gør du i selve opskrifterne nedenfor.
Tidsforbrug: Ca. 20-35 minutter pr. måltid.
Børnevenlig: Ja.

Madplan med indkøbsliste

​​Du kan følge ugens madplan til punkt og prikke, eller bruge dele af madplanen som inspiration – det kan du selv justere, ligesom du kan justere antallet af personer. Du får en gratis indkøbsliste med, og den kan du hente ved at klikke på indkøbskurv-ikonet i højre hjørne af madplanen 🛒

TIP! Hvis du er i tvivl om hvordan det fungerer, så kan du se i videoen lige her, hvordan bruger madplan. Her får du også en introduktion og gennemgang af, hvordan man bruger madplanen.

Tip! Læs gerne indkøbslisten igennem og tjek op på dit basislager, inden du går ud og handler ind.

Jeg har desuden prøvet at lave madplanen, med fokus på at mindske madspild.

Jeg vil blive desuden blive meget glad, hvis du tagger mig på Instagram @marialottes, når du laver én eller flere af mine retter – så kan jeg følge med i dine kreationer. Rigtig god fornøjelse med madlavningen!

Husk at det er muligt at modtage en påmindelse helt gratis på mail, når ugens madplan er landet herinde. Mailen får du hver lørdag kl 10 og så er du klar til at handle ind! Det eneste du skal gøre er blot at udfylde formularen med fornavn og mailadresse lige her.

Del madplanen med nogen du holder af