Annonce

Sushi ad libitum

Lækker sushi ad libitum

Er du én af dem, der også bare elsker sushi? Det er bare en lækker spise, som både er smagfuld, sprød, blød, salt, sød, og meget mere. Den omfavner alle de gode ting ved mad, og derfor er det da også næsten kriminelt, at man kan få det ad libitum, hvor man kan spise til man er ved at revne.

Det er svært at komme i tanker om noget, der er bedre en all you can eat sushi, hvor du bare kan mæske dig i lækre sushiruller, både hosomaki, futomaki, maki, rispapirsruller, og de der små miniforårsruller, der bare er alt for gode. Og tangsalat, edamamebønner og dybstegte rejer, mmm….

Der findes heldigvis et væld af steder rundt omkring i landet, hvor du kan spise sushi ad libitum uden at du bør skamme dig over mængden af stykker, du får spist. Særligt sjovt er det, hvis man finde et sted, som har running sushi, så du selv kan hapse små tallerkner med sushi på, der løber forbi på det kolde eller varme bånd.

Det er dog altid lækkert, hvis du selv kan vælge og krydse af fra et menukort, hvad du allerbedst kunne tænke dig som ad libitum mængder af sushiruller. Så kan du nemlig selv vælge, hvad det er for nogle stykker, kokkene skal tilberede og sende direkte til dit bord.

Sushi efter din smag

Det er nok kendt for alle, at sushi ikke ligefrem er en billig spise, og det kommer da nok også af, at der anvendes frisk fisk, som typisk ligger i den dyrere ende af skalaen for fødevarer, og så er der naturligvis også en erfaren sushikok, der skal stå og rulle alle rullerne, som jo også tager den tid den tager, og den løn skal jo også betales.

Derfor kan du også med fordel lave din egen ad libitum sushi derhjemme, så du selv kan øve dig i at lave lækre sushiruller med lige netop det, du bedst kan lide i din sushirulle. Dertil kan du bruge en god airfryer til at lave små lækre forårsruller, sprøde rejer og andet godt.

Hvem ved, måske bliver det din nye favoritret at lave, både til familien, og når du skal have gæster. Det er jo altid fedt at kunne imponere med sine madkundskaber, så hvorfor ikke øve dig i at lave din egen sushi ad libitum med avocado, laks, tun og alt det andet?