Annonce

LB: SPISESTEDER I KØDBYEN

Find de bedste spisesteder i Kødbyen

Bor du i København og mangler lidt ekstra inspiration til dine aftener ude i Kødbyen, så har vi samlet et par gode anbefalinger, hvad angår spisesteder i Københavns industrille og moderne bydel område. Du fornemmer hurtigt i denne del af byen at den står på liv, puls og masser af god stemning og mad i alle forskellige retninger.

Med den rette guide til dette byområde, behøver du ikke andet end tid. Området er som sådan forholdsvist småt, men med maven fyldt af restauranter og nogle af byens bedste spisesteder i Kødbyen og resten af København. Du vil ikke gå sulten elle tørstig fra området.

God inspiration til området

Gorilla

Ved flæsketorvet finder du denne pulserende restaurant, som byder på god mad til en rigtig god pris, udover at du kan tilføre et par gode cocktials og lidt lækkert naturvin til dine retter. Du er sikret en god start på weekenden, hvis du hopper forbi her til en fredags øl eller vin. 

Deres menukort bugner med alt fra de bedste hjemmelavede pasta i moderne og fint format, dekoreret med spændende råvarer af kvalitet. Som et af de spisesteder i Kødbyen med mest plads, er du sikret høj stemning med fuld knald på god musik og vibes. I weekenden sørger de for sprøde tunes helt frem til kl. 3 om natten.

Med flere anmeldelser i ærmet kan du lige uden for Kødbyen også finde Hooked, som servere de lækreste sprøde fiskeretter. 

Camino

Er du helt vild med både spansk og fransk mad, så er dette et af de bedste spisesteder til dig i Kødbyen. Navnet Camino dækker over den vandrerute, som snoer sig ned gennem frankrig og spanien. Navnet indikerer derfor den rejse du bevæger dig ned igennem, og derfor med fokus på mad fra begge disse nationaliteter. 

Udover spændende tværkulturel mad, byder de også på spændende og nytænkende cocktails, gode vine og et hav af glade mennesker. Deres smukke indretning danner rammen om de bedste aftener fyldt med kærlighed og varme. Du kan også snuppe en drink her helt frem til kl. 2 i weekenden og kl. 24 i hverdagene. 

Det er et godt sted at starte, inden du hopper videre ind (næsten) ved siden af til en drink og dans på Noho, hvor du kan blive det meste af natten.