Honningristede nødder med kanel
Honningristede nødder er, efter min mening, virkelig en lækker snack. Generelt bare ristede nødder, hvadenten det er salte mandler, søde eller krydret. Jeg har længe haft denne opskrift liggende klar til Jer – helt tilbage fra jul, hvor de ellers gør sig ekstra gældende med kanel. Men altså, efter min mening er kanel bare godt, året rundt.
Honningristede nødder
Ingredienser
- 50 g cashewnødder*
- 50 g mandler*
- 50 g pecannødder*
- 1 spsk honning
- 1 tsk kanel*
- 1 tsk flagesalt
Fremgangsmåde
- Varm en pande op på middel varme. Rist nødderne herpå, til de er lettere gyldne.
- Tilsæt honning og rør rundt kort.
- Sluk for varmen og drys med kanel og salt, og vend det med rundt.
- Hæld nøddeblandingen på et stykke bagepapir og lad dem afkøle, før de kommes på glas.
Opskrift på honningristede nødder med kanel
De er ret lækre bare at gå og snacke lidt af, eller som et kompliment til slikskålen, fredag aften. Nødderne er meget simple at lave og tager ikke mere end 5 minutter. Det er da en hurtig snack, ikke? Portionen her er ikke så stor, men svarer til et fint glas. Du kan med fordel fordoble opskriften, hvis du vil være sikker på at have nok.
Læs også: Er du rigtig fan, altså sådan storfan- og forbruger af kanel, så kan du tage et kig nogle af disse opskrifter: Kanelbrød, kanelsnegle eller kanelsnurrer.