Farseret rødspætte med fyld af kammusling

Farseret rødspætte med fyld af kammusling

Farseret rødspætte med fyld af kammusling
Farseret rødspætte med fyld af kammusling er blevet min nye fiske-favorit. Jeg elsker fisk og det er noget jeg vægter at spise, gerne flere gange om ugen. Men indrømmet, jeg kunne godt være lidt bedre til det, men jeg prøver at få fisk på menuen minimum én gang om ugen. Der findes jo et hav af muligheder for at tilberede fisk og gøre det lækkert, men det skal jo selvfølgelig ‘bare lige’ gøres.

FARSERET RØDSPÆTTE MED FYLD AF KAMMUSLING

Jeg har altid selv synes var svært at få lavet noget lækkert tilberedt fisk, men efterhånden er jeg bare begyndt at prøve det af. Så må det bære eller briste. Denne opskrift kan jeg dog ikke tage æren for, da det er min kæreste der har været igang – han er nemlig virkelig god til fisk, og det nyder jeg selvfølgelig godt af. Men det synes jeg også I skal!

Farseret rødspætte med fyld af kammusling

BAGT RØDSPÆTTE

Her er det rødspættefileter, der er farseret med kammuslinger. Bagt i ovnen med urter og citron. En virkelig fantastisk kombination. Og meget sommerlig. Se også hjemmelavet fiskefilet med remulade.

FÅ OPSKRIFT PÅ FARSERET RØDSPÆTTE HER:

5 fra 1 stemme
Farseret rødspætte med fyld af kammusling
FARSERET RØDSPÆTTE MED FYLD AF KAMMUSLING
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 
Ret: Aftensmad, Fisk
Antal: 6 stk
Ingredienser
  • 6 stk rødspættefileter
  • 4 store kammuslinger
  • 50 ml fløde
  • 1 stk æggeblomme
  • en lille håndfuld persille
  • 1 stk citron, skiveskåret
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 180 graders varmluft.

  2. Kammuslingerne blendes med en teske salt. Derefter tilsætte fløde, æggeblomme og persille. Blend til en fin masse (fars).


  3. Farsen smøres på de seks fileter og rulles sammen. Placér dem i et fad, toppet med krydderurter (persille, estragon mm.) og citronskiverne.

  4.  Bages i 15 minutter. TIP: brug en køkken nål til at se om du møder modstand. Går den igennem, er de færdige. 

  5. Velbekomme.

Farseret rødspætte med fyld af kammusling

 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Farseret rødspætte med fyld af kammusling
Farseret rødspætte med fyld af kammusling er blevet min nye fiske-favorit. Jeg elsker fisk og det er noget jeg vægter at spise, gerne flere gange om ugen. Men indrømmet, jeg kunne godt være lidt bedre til det, men jeg prøver at få fisk på menuen minimum én gang om ugen. Der findes jo et hav af muligheder for at tilberede fisk og gøre det lækkert, men det skal jo selvfølgelig ‘bare lige’ gøres.

FARSERET RØDSPÆTTE MED FYLD AF KAMMUSLING

Jeg har altid selv synes var svært at få lavet noget lækkert tilberedt fisk, men efterhånden er jeg bare begyndt at prøve det af. Så må det bære eller briste. Denne opskrift kan jeg dog ikke tage æren for, da det er min kæreste der har været igang – han er nemlig virkelig god til fisk, og det nyder jeg selvfølgelig godt af. Men det synes jeg også I skal!

Farseret rødspætte med fyld af kammusling

BAGT RØDSPÆTTE

Her er det rødspættefileter, der er farseret med kammuslinger. Bagt i ovnen med urter og citron. En virkelig fantastisk kombination. Og meget sommerlig. Se også hjemmelavet fiskefilet med remulade.

FÅ OPSKRIFT PÅ FARSERET RØDSPÆTTE HER:

5 fra 1 stemme
Farseret rødspætte med fyld af kammusling
FARSERET RØDSPÆTTE MED FYLD AF KAMMUSLING
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 
Ret: Aftensmad, Fisk
Antal: 6 stk
Ingredienser
  • 6 stk rødspættefileter
  • 4 store kammuslinger
  • 50 ml fløde
  • 1 stk æggeblomme
  • en lille håndfuld persille
  • 1 stk citron, skiveskåret
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 180 graders varmluft.

  2. Kammuslingerne blendes med en teske salt. Derefter tilsætte fløde, æggeblomme og persille. Blend til en fin masse (fars).


  3. Farsen smøres på de seks fileter og rulles sammen. Placér dem i et fad, toppet med krydderurter (persille, estragon mm.) og citronskiverne.

  4.  Bages i 15 minutter. TIP: brug en køkken nål til at se om du møder modstand. Går den igennem, er de færdige. 

  5. Velbekomme.

Farseret rødspætte med fyld af kammusling

 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu