Jeg er på barsel - vender stærkt tilbage
Hytteost
Hytteost er en af de råvarer, som pludselig blev super populært, både for dens høje mættende protein indhold, men også for dens alsidige anvendelse i alt fra tærter til salater til lasagne.
På denne side kan du se alle mine opskrifter med hytteost. Det er en super nem råvare at have med at gøre, og derfor håber jeg at du vil finde inspiration på denne side til anvendelse i kommende retter.
Opskrifter med hytteost
Jeg elsker at anvende hytteost sammen med laks. Derfor er laksetærten og salaten med varmrøget laks nogle af mine absolut favoritter. Hytteostens mildhed og cremet konsistens er helt fantastisk i begge. Særligt at den fordeler sig i begge retter, grundet de små ostekugler, er en fordel, da hver bid således får en smule af det hele.
Dens høje proteinindhold gør den ideel som råvare i vegetariske retter, således at retterne bliver mættende, og får tilføjet et ekstra smagselement. Det er særligt gældende for denne vegetariske lasagne med hytteost, hvor den milde let syrlige hytteost giver et my mere mæthed til retten.