Avocado smoothie

avocado smoothie opskrift

Med en smoothie får du en super start på dagen. De kan laves i alle regnbuens farver og du kan tilsætte lige de ingredienser til blenderen, som du holder mest af. Nogle dage elsker jeg, at starte dagen med en grøn smoothie, som denne avocado smoothie.

Den kan laves året rundt, da ingredienserne kan købes friske, såvel frosne. Det gælder fx avocado, som du kan finde i frysedisken, men du kan også være heldig at finde en frisk avocado på det helt rette tidspunkt hvor den er spisemoden. Lige meget hvad kan du nyde denne grønne herlighed når som helst.

avocado smoothie opskrift

Avocado smoothie

Lækker og forfriskende avocado smoothie med spinat, banan og mango. Få en nem opskrift her, hvor alle ingredienser blot skal blendes og hældes på glas. 
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 2 Personer
Forberedelse0 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt5 minutter

Ingredienser

  • 1 stk avocado
  • ½ stk mango
  • 1 stk banan
  • 3 kugler frossen spinat
  • 2 stk dadler*
  • 3 dl vand
  • 0,5 stk citron

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

  • Blend avocado, mango, banan, spinat, dadler, vand og citronsaft sammen til en smoothie.
  • Servér i glas som på billedet eller hæld den i skåle.
  • Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Forfriskende smoothie med avocado og spinat

Denne avocadosmoothie er lækker og forfriskende. Foruden avocado indgår spinat, banan og mango også i opskriften. Den lyder måske meget “sund”, men det føles jo rart nogle gange. Derudover er den lækker og cremet takket være avocado og banan.

Den skønne grønne farve er spinatens værk, da den er spækket med klorofyl. Derudover er spinat proppet med vitaminer og mineraler, såsom K-vitamin, kalium og fosfor. Med en smoothie er det nemt at tilføre kosten flere af disse næringsstoffer, uden at gå på kompromis med smagen. Hvis du er ellevild med at komme spinat i dine smoothies, må du prøve denne grøntsagssmoothie med spinat og ingefær eller en grøn smoothie på 5 minutter.

avocado smoothie med spinat og mango

Opskrift på avocado smoothie 

Som alle andre smoothie opskrifter, er fremgangsmåden super nem. Alle ingredienser tilføjes blot til blenderen, tryk eller drej på knappen og vupti en cremet, flydende og farverig smoothie er klar til at blive nydt. Hæld den i et glas og nyd!

Du kan justere på konsistensen med væske, og bruge mere eller mindre vand. Hvis du ønsker at nyde din smoothie med en ske, kan du blot hælde en tykkere (altså lavet med mindre væske) smoothie i en skål, ligesom med denne smoothie bowl. Det er også lækkert fordi man kan toppe med forskellige ting.

Sund smoothie med avocado og frossen mango

Opskriftens ingredienser formår at lave en sund og cremet smoothie. Avocado bidrager med sunde fedtstoffer, men den er også med til at gøre smoothien dejlig cremet. Du undrer dig måske over, at der skal avocado i en smoothie, hvis du ikke allerede har prøvet det, men jeg forsikre dig, at det nok skal blive super lækkert.

Avocadoens smag er skjult bag de andre ingredienser, så den bidrager med dens herligheder i skjul.

Avocado smoothie
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 985
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments